Приціл Hawke Vantage IR 4-12x50 (Mil Dot R/G) (14250)

Мінімальна кратність, х
  • 4
Максимальна кратність, х
  • 12

Приціл Hawke Vantage IR 4-12x50 (Mil Dot R/G) (14250)

Продавець:ЭЛЕКТРОН 24

4.5/5  ( 222 оцінок )

7 350

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нова серія оптичних прицілів Hawke Vantage IR - тепер ще більш стійка до потужної віддачі і рекомендована для установки на вогнепальні та пневматичні гвинтівки будь-якого калібру. Приціл Hawke Vantage IR 4-12x50 (Mil Dot IR R/G) має монолітний корпус з авіаційного алюмінію, вигравірувану прицільну сітку з червоною і зеленою підсвіткою, відбудову паралакса на об'єктиві, систему швидкого фокусування і дуже плавний і точний механізм зміни збільшення. Кожна оптична поверхня має одинадцять шарів просвітлюючого покриття для передачі зображення високої якості. Hawke Vantage IR - новий стандарт якості в своїй ціновій категорії.

Головна характеристика будь-якого прицілу - це якість оптики. Приціли Hawke Vantage IR належать до оптичних приладів з високою якістю оптики. На всі оптичні поверхні (ахроматичний об'єктив, окуляр і обертаюча система) нанесено 11 шарів просвітлюючого покриття, яке багаторазово зменшує втрати світла при відбитті і забезпечує високий дозвіл зображення мети.

Ударостійкий корпус виконаний з легкого і міцного алюмінієвого сплаву. Як зовні, так і всередині методом анодування корпус покритий чорним матовим покриттям, яке не стирається, не дряпається і забезпечує відмінні експлуатаційні характеристики. Всі рухомі частини корпусу мають профільовану накатку, завдяки чому налаштування прицілу навіть в товстих зимових рукавичках не складе проблем.

Корпус герметичний, захищений від попадання води і наповнений сухим азотом щоб уникнути запотівання оптики зсередини при перепаді температур.

Приціли мають попередню заводську відбудову паралакса на 100 ярдів (91 м). Для швидкого наведення різкості на мету передбачена система фокусування Fast Focus на окулярі.

Низькопрофільні барабани введення поправок по вертикалі і горизонталі оснащені спеціальною берилієвої пружиною, що перешкоджає "відведенням" прицільної сітки. Барабани мають ціну кліка 0.25 МОА. Вони заховані під невисокими алюмінієвими кришками. Поряд з барабанами введення поправок знаходиться реостат для регулювання яскравості і перемикання кольору підсвічування прицільної марки.

Mil Dot - одна з найбільш універсальних прицільних сіток, всі компоненти цієї сітки мають строго регламентовані розміри, відстані між усіма елементами також регламентовані. Завдяки цьому не проблема визначити відстань до цілі, прийнявши при цьому правильну поправку на вітер і визначити траєкторію польоту і падіння кулі. Даний Mil Dot вірний при 10-кратному збільшенні. Для інших збільшень лінійні і кутові розміри визначаються методом інтерполяції, або за спеціальними таблицями. Персональну адаптацію сітки під конкретну зброю і тип снаряда дозволить здійснити безкоштовний балістичний калькулятор X-АКТ.

Значною перевагою є те, що сітка вигравіруваний на скляній пластині. Це забезпечує практично 100% захист сітки від руйнівного впливу різновекторної віддачі пружинно-поршневої пневматики.

Важливим моментом є наявність двокольорового підсвічування прицільної сітки. Червона підсвітка більш яскрава і нею зручніше користуватися в денний і вечірній час доби. У нічний час менш дратівливий для очей зелений колір дає чіткі контури прицільної марки і не засвічує площину спостереження. Кожен з кольорів має 5 ступенів яскравості.

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Діаметр труби прицілу
  • 25.4 мм
Мінімальна кратність, х
  • 4
Максимальна кратність, х
  • 12
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами