Пневматична гвинтівка Hatsan Bullmaster попередня накачування напівавтоматичний вогонь 320 м/с

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Hatsan Bullmaster попередня накачування напівавтоматичний вогонь 320 м/с

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 78 оцінок )

35 786

Немає в наявності

13

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі:

Пневматична гвинтівка Hatsan Bullmaster довжиною 785 мм і вагою 4,7 кг належить до пневматики попередньої накачування (PCP) / Основна перевага гвинтівки - напівавтоматичний режим вогню, який забезпечує високу скорострільність. Класична PCP-гвинтівка вимагає ручного перекручування затвора після кожного пострілу. У моделі Bullmaster взведении здійснюється автоматично під дією тиску газу, що, на відміну від напівавтоматичних гвинтівок з електроприводом, гарантує надійність і довговічність системи. Слід пам'ятати, що напівавтоматичний режим вогню працює тільки при тиску в резервуарі не менше 100 атмосфер. (Увага! Заборонено використовувати гвинтівку для стрільби з лівої руки. Автоматичне рух важеля затвора, розташованого з правого боку пристрою, може завдати стрілку серйозні пошкодження.) / Максимальний тиск 250 bar, швидкість польоту кулі 320 м/с / 100 пострілів з однієї заправки з оптимальною швидкістю (плато) / Дизайн гвинтівки - буллпап (зброя буллпап відрізняється тим, що ударно-спусковий механізм розташовується позаду рукоятки, зазвичай у прикладі, що дає можливість зменшити довжину гвинтівки, зберігши довжину ствола, а, значить, і характеристики стрільби, також зменшується віддача при пострілі). Співвідношення довжини ствола (порівняно великий для стволів пневматичної зброї - 500 мм) до довжини всієї гвинтівки (всього-на-всього 785 мм) у моделі Bullmaster надзвичайно велике. Це надає зброї компактність при збереженні точності та потужності стрільби навіть з урахуванням витрат частини енергії на автоматичне перезаряджання / В комплекті три 14-зарядних знімних магазину. У прикладі розташовані два слоти для зберігання двох магазинів / Знімний резервуар об'ємом 500 см3 розташований у цівку. Вбудований манометр, що дозволяє контролювати залишився в резервуарі тиск / Запатентована протиударна система запобігає витік газу при ударі або падінні гвинтівки / Насадка швидкої заправки в комплекті / Комбо-планка для кріплення оптики (оптика не входить в комплект) підтримує два стандарти - ластівчин хвіст (11 мм) і Picatinny/Weaver (22 мм) / Приклад, оснащений гумовим потиличником, ергономічна пістолетна рукоятка з анатомічним вирізом для великого пальця і ложа виконані з ударостійкого якісного пластика. На рукоятці і ложі є насічки для зручності утримання. Приклад оснащений регульованою по висоті щокою / У нижній частині ложа розташовується додаткова планка Picatinny/Weaver / Гвинтівка оснащена ручним запобіжником / Металеві частини гвинтівки покриті воронінням / Гвинтівка оснащена антабками для наплічного ременя (ремінь входить в комплект) / Сталевий нарізний стовбур повністю вкритий кожухом / Виробник забезпечив гвинтівку чоком (чок, або чоковое звуження - звужується до дулу канал ствола, термін зазвичай застосовується до вогнепальною гладкоствольною рушницям для купчастості дробу), вирівнюючи проходять по ньому кулі, що істотно підвищує точність стрільби / В комплекті жорсткий кейс, сошки і ремінь.

Bullmaster - відповідь компанії Hatsan тим стрільцям, які мріють про напівавтоматичної гвинтівки попередньої накачування, що поєднує скорострільність з високою маневреністю і проникаючою здатністю.

Накачування 500 см3 резервуара до максимальних 250 атмосфер проводиться за допомогою стандартного штуцера компанії Hatsan.

Модель комплектується трьома магазинами по 14 куль кожен, що дозволяє користувачеві більше часу проводити стріляючи, а не перезаряджаючи гвинтівку. Прогумований приклад оснащений двома слотами, що дозволяють зберігати і переносити запасні магазини безпосередньо на гвинтівці.

Щоб спорядити магазин кулями, необхідно спочатку звести магазин, прокрутивши прозору частину щодо металевої проти годинникової стрілки до упору. Перша куля вставляється в отвір з боку металевої частини магазину спідницею вперед, інші кулі вставляються з боку прозорою половини головною частиною вперед, поступово обертаючи прозору частину за годинниковою стрілкою, поки всі кулі не займуть свої місця. Далі магазин вставляється в гвинтівку прозорою частиною до себе (магазин сконструйований таким чином, що по іншому вставити його не вийде). Можна не боятися, що кулі випадуть з отворів, їх утримує натяг пружини механізму магазину.

Кожен зразок у комплекті має кейс для запобігання можливих ударів або подряпин, а так само від забруднення, коли гвинтівка не використовується.

З відгуку одного з американських покупців:

"Що сподобалося: 12 напівавтоматичних пострілів проводяться настільки швидко, наскільки палець встигає тиснути на гачок (відгук написано про гвинтівці Bullmaster калібру 5.5 мм, які комплектуються 12-зарядними магазинами). Чого ще бажати? Буллпап видає купчастість в межах однієї кутової хвилини (0,017 градуси), я дійсно думаю такої точності можна досягти після пристрілки з парою магазинів безперервної стрільби. Спочатку я сам сумнівався, так як використовував дешеві нікчемні кулі, мені не подобалося заряджати їх і стріляли вони не важливо. Після заряджання хорошими боєприпасами я взяв гвинтівку на полювання в дощ і вона жодного разу мене не підвела. Соснові шишки з 50 ярдів (45,7 м) збивав просто з рук. Гвинтівка збалансована чудово, так що не звертайте уваги на досить велику вагу. Спуск був жорсткуватий, але десь після 250-ти пострілів став плавним як треба. О, хіба я не згадав, що заправив на 2600 psi (180 атмосфер) і справив 80 пострілів, поки не настали сутінки? Судячи по всьому при максимальному завантаженні пострілів буде 120, можливо більше. Ця моя нова маленька мисливська гвинтівка. Мене звуть Джеремі Джеймс і в минулому я снайпер 2-го батальйону рейнжеров, і ця гвинтівка здатна надерти дупу... 41 рік, а я все ще люблю іграшки. Що б я змінив: Гвинтівки не завадив би модератор, звук досить голосний, щоб розполохати дичину на півгодини. Я також рекомендую використовувати навушники для захисту слуху. Магазини розраховані на якісь жалюгідні 12 пострілів.З 12-го пострілу у мене тільки кров починає закипати, і ось вже треба міняти магазин. Ні, я щасливий, звичайно, що в комплекті 3 магазину, але безперервної стрільби хотілося хоча б на 30 пострілів. Що інші повинні знати: Подивіться огляди і відеоогляди цього точного інструменту. Це не жарт, а перший справжній напівавтоматичний мисливський буллпап від реальної компанії з реальним сервісом."

Про бренд

Бренд Hatsan зарекомендував себе як виробник надійного зброї, не тільки пневматичної. Виробничі потужності розташовані в Туреччині. Це самий відомий турецький виробник з 1976 року. Заводи виконують повний цикл виробництва, як металевих складових, так і дерев'яних частин гвинтівок. В цілому вироби цього бренду позиціонуються як вигідне придбання за співвідношенням ціна/якість, бюджетний варіант зброї, який при адекватному зверненні прослужить довгі роки. Виробник використовує у виробництві більш дешеві матеріали порівняно з конкурентами, але якість збірки, зовнішній вигляд і функціональність компенсують цей недолік. Асортимент марки Hatsan охоплює весь модельний ряд пневматики - від однозарядних переломок до потужних гвинтівок попередньої накачування.

Комплектація

  • Гвинтівка
  • Штуцери
  • Сошки
  • Ремінь
  • Кейс
  • Інструкція
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектацію при оформленні замовлення.)

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Загальна довжина
  • 785
Довжина дула
  • 500 мм
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!