Пневматичний пістолет Gletcher SS P232L Blowback Sig Sauer Зіг Зауер ЛЦУ блоубэк газобалонний CO2 120 м/с

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Gletcher SS P232L Blowback Sig Sauer Зіг Зауер ЛЦУ блоубэк газобалонний CO2 120 м/с

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 75 оцінок )

3 254

Немає в наявності

23

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пістолет виготовлений повністю з металу. Довжина 178 мм, вага 0.75 кг
  • Початкова швидкість кулі 120 м/с.
  • Місткість магазина 18 сталевих кульок.
  • Обладнаний блоубэком (blowback), тобто при кожному пострілі затвор здійснює рух назад для реалістичнішої імітації стрільби з вогнепальної зброї, а також автоматично зводить курок.
  • По закінченні боєприпасів стає на затворну затримку (затвор фіксується в задньому положенні).
  • Під стовбуром розташовується вбудований в цю модель лазерний цілевказівник (ЛЦУ).
  • Під вбудованим ЛЦУ розташована планка Picatinny/Weaver для установки аксесуарів.
  • Гарантія становить 18 місяців.

Останні досягнення технічного прогресу призвели до можливості створення вбудованого в пістолет лазерного целеуказателя. Поки таке нововведення є рідкістю для пневматики, але компанія Gletcher як завжди намагається йти в ногу з часом і запропонувала на ринок модель SS P232L з цим пристроєм.

Завдяки ЛЦУ застосування цієї зброї дозволяє вести скорострільний прицільний вогонь, стріляти з різних позицій, а також вести точну стрільбу на ходу і з укриттів.

ЛЦУ приводиться в дію початковим рухом спускового гачка. У комплекті поставляються три батарейки. Для установки батарей необхідно отримати целеуказатель, попередньо натиснувши на велику кнопку з правого боку пістолета.

У верхній частині цілевказівника знаходиться кришка відсіку для батарейок.

Завдяки системі Blowback цю модель потрібно буде зводити тільки при першому пострілі, при подальшої стрільби затвор, що відкидається назад, буде зводити курок автоматично. По закінченні стрільби, коли отстрелян останній кульку в обоймі, спрацьовує функція постановки на затворну затримку. По-перше, це дає стрілку можливість відразу побачити, що магазин спорожнів, а, по-друге, після заміни магазину і натискання на важіль затворної затримки, затвор повертається в переднє положення, автоматично дослав у стовбур кульку.

SS P232L не оснащений самовзводом, і для того, щоб зробити перший постріл, необхідно попередньо звести курок вручну, або пальцем, або пересмикнувши затворну раму назад. У подальшому за рахунок системи Blowback затвор буде відкидатися назад, зводячи курок, таким чином цей напівавтоматичний пістолет після кожного пострілу готовий до наступного.

Крім вбудованого цілевказівника і системи блоубэк, SS P232L подобається стрільцям за рахунок акуратного компактного корпусу, відносно невеликої ваги при тому. що він виготовлений повністю з металу, і пристойної потужності. Початкова швидкість польоту кулі зброї становить 120 м/с.

Відсік для балона СО2 знаходиться в рукоятці пістолета. У передній частині руків'я розташовується магазин олівцевого типу.

Ручний запобіжник пістолета розташований з правого боку зброї.

Планка Picatinny/Weaver дозволяє прикріплювати до пістолета необхідні аксесуари.

Про бренд

У 2008 році американська компанія SMG почала виробництво пістолетів преміум-класу під брендом Gletcher. Через трохи років Глетчер завоював серця і душі ентузіастів по всьому світу. І не дивно, адже він спочатку замислювався як створення можливості володіти і застосовувати зброю тим стрільцям, які в силу культурних або законодавчих причин не мають можливості придбати вогнепальну зброю.

Завдяки тому, що пістолети Глетчер повторюють бойові зразки до найдрібніших деталей, вони здобули повагу не тільки стрільців, але й колекціонерів зброї та любителів історичної реконструкції.

 

Комплектація

  • Пістолет
  • Шестигранний ключ підтискної
  • Інструкція
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектацію при оформленні замовлення.)

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Особливості
Тип боєприпасів
Вага, г
Калібр
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!