Пневматичний пістолет Gletcher APS NBB Пістолет Стечкіна АПС газобалонний CO2 125 м/с

8 відгуків

Код:  20779699

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Gletcher APS NBB Пістолет Стечкіна АПС газобалонний CO2 125 м/с

8 відгуків

Код:  20779699

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 81 оцінок )

2 699

Немає в наявності

46

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пістолет виготовлений повністю з металу. Довжина 225 мм, вага 1.04 кг
  • Країна-виробник - США.
  • Є можливість зведення як самовзводом, так і вручну (попереднє зведення).
  • Пістолет Gletcher APS NBB обладнаний рухомий затворної рамою з затворною затримкою (не плутати з Blowback).
  • Початкова швидкість кулі 125 м/с.
  • Місткість магазину 22 сталевих кульки.
  • Пістолет є точною пневматичної версією автоматичного пістолета Стєчкіна (АПС).
  • Гарантія становить 18 місяців.

Одним з достоїнств пістолет Gletcher APS NBB є система взведення. Ударно-спусковий механізм влаштований таким чином, що сам курок зводиться при натисканні на спусковий гачок, це дозволяє вести скорострільний вогонь. Такий механізм подвійної дії (одним натисканням на спуск виконується дві дії: взвод і постріл) застосовується в більшості пневматичних пістолетів, і він додатково робить спуск тугіше. Але в цій моделі курок також можна звести вручну (попередній взвод), тоді натискати на спусковий гачок буде легше, що збільшить точність пострілу. Крім точності, попередній взвод допоможе стріляти тим, у кого не вистачає сил натиснути на тугий спуск.

Як і всі моделі пістолетів Глетчер, APS NBB в точності, аж до ваги і розміру, повторює автоматичний пістолет Стєчкіна (АПС). Можлива також неповна розбирання пістолета. Необхідно відзначити, що виробник Gletcher є першим, хто розробив пневматичну версію пістолета Стечкіна.

Користувачі хвалять відчуття реального зброї в руках, при цьому пістолет показує відмінну потужність і точність стрільби.

Пістолет не обладнаний системою Blowback, при пострілі затвор залишається нерухомим, однак затворну раму можна звести і поставити на затворну затримку. Таким чином, поставити курок на попередній взвод можна не тільки пальцем, але і пересмикуванням затвора.

З лівого боку пістолета розташований ручний запобіжник.

Запобіжник має три положення, як і бойовий аналог: ПР (на запобіжнику), ОД (одиночний) та АВТ (автоматичний). У пневматичної версії АВТ - декоративна функція, пістолет стріляє тільки одиночними пострілами. Написи вичавлені, як і в оригіналу, що набагато практичніше фарби, яка з часом стирається.

Є модифікація АПС з блоубэком, Gletcher APS BB.

Про прототипі

Автоматичний пістолет Стєчкіна (АПС), як випливає з назви, був розроблений з можливістю автоматичної стрільби, тобто стрільби чергами, що є великою рідкістю для пістолетів таких невеликих габаритів. Розробка зброї велася інженером Ігорем Стечкиным з 1948 року, і вже в 1951 році, майже одночасно з пістолетом Макарова (ПМ), він був прийнятий на озброєння Радянської армії.

Пістолет АПС був призначений в першу чергу для озброєння тих солдатів і офіцерів, яким за статутом не належало мати автомати, а застосування пістолета ПМ було б недостатньо в разі зіткнення з противником.

Зброя володіє високою надійністю роботи, перевіреної у важких експлуатаційних умовах, а згодом і в бойових діях. Пістолет має відмінну точність стрільби, незважаючи на використанні патрона з невисокими балістичними якостями і малим кутом нахилу рукоятки. Одним з головних переваг є мала віддача і зовсім невелика підкидання зброї при пострілі. Це якість у поєднанні з високою точністю, дозволяє вести швидкісну стрілянину одиночними пострілами з великою щільністю влучень.

У 1960-х пістолет був знятий з озброєння зважаючи на великих габаритів зброї та кобури-прикладу, що робило незручним носіння пістолета, особливо в мирний час, а також через непрактичність ведення автоматичного вогню, крім того, рукоятка з малим кутом нахилу вимагає часу на звикання і мало підходить для стрільби навскидку. Тим не менш, модель продовжувала використовуватися в окремих рядах військ, а також поставлялася в дружні країни.

Про бренд

У 2008 році американська компанія SMG почала виробництво пістолетів преміум-класу під брендом Gletcher. Через трохи років Глетчер завоював серця і душі ентузіастів по всьому світу. І не дивно, адже він спочатку замислювався як створення можливості володіти і застосовувати зброю тим стрільцям, які в силу культурних або законодавчих причин не мають можливості придбати вогнепальну зброю.

Завдяки тому, що пістолети Глетчер повторюють бойові зразки до найдрібніших деталей, вони здобули повагу не тільки стрільців, але й колекціонерів зброї та любителів історичної реконструкції.

Комплектація

  • Пістолет
  • Підтискної шестигранний ключ
  • Інструкція
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектацію при оформленні замовлення.)

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Особливості
Тип боєприпасів
Режим вогню
Калібр
Затворна рама
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 8

  • Геннадій Постернак
    Відгук від покупця. Продавець: Альфаско

    могу рекомендовать всем

    Переваги:
    полное соответствие заявленным характеристикам
    Недоліки:
    нет
  • Геннадій Постернак
    Відгук від покупця. Продавець: Альфаско
    Переваги:
    деликатно, вежливо и вовремя
  • Василий
    Відгук від покупця. Продавець: Альфаско

    Отличная вещь.

    Переваги:
    Скорость пули, вес, точность, качество сборки
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!