Пневматичний пістолет KWC Sig Sauer 2022 KM47DHN Зіг Зауер газобалонний CO2 120 м/с

1 відгук

Код:  20779705

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет KWC Sig Sauer 2022 KM47DHN Зіг Зауер газобалонний CO2 120 м/с

1 відгук

Код:  20779705

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 78 оцінок )

2 334

Немає в наявності

14

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Затвор пістолета виготовлений повністю з металу, корпус виконаний з якісного пластика. Довжина 190 мм, вага 0,75 кг.
  • Відмінні показники точності і сили стрільби.
  • Розміщена під стовбуром планка Picatinny для кріплення прицілу або ліхтаря.
  • Початкова швидкість кулі 120 м/с.
  • Місткість 21 сталева кулька.
  • KWC KM47 є точною версією вогнепальної Sig Sauer SP2022.

Пістолет має хороші показники у швидкості польоту кулі, а також точності і купчастості стрільби. При цьому спостерігається економний витрата стисненого газу. Слід зазначити потужність - пістолет відмінно підійде любителям плинкинга (стрільби по банках, пляшках).

Спуск відрізняється м'якістю, досить передбачуваний. Добре підігнані рухомі частини. Цілком надійна модель пістолета.

Sig Sauer у KWC представлений також більш дорогою моделлю KM-47DHN. Головна відмінність - KM 47(D) повністю виготовлений з металу.

Про прототипі

Компанія SIG, або Schweizerische Industrie Gesellschaft (Швейцарське промислове суспільство - ньому.) була заснована в 1853 році (перша назва була Schweizerische Waggon Fabrik, швейцарський вагонний завод, але в 1860 році з отриманням першого військового контракту, компанія перейменовується в SIG) і виконувала замовлення швейцарського федерального міністерства оборони на постачання гвинтівок. В середині ХХ століття Швейцарія приймає нові закони, спрямовані на підтримання нейтралітету і суттєво обмежують експорт зброї швейцарськими компаніями. У зв'язку з тим, що сам по собі швейцарський ринок зброї занадто малий, щоб виробництво складних систем озброєння було економічно виправданим, тим більше що сама швейцарська армія потребувала простому нескладному зброю, компанії довелося шукати собі закордонного виробника. Такий партнер був знайдений в особі німецької фірми J. P. Sauer & Sohn, на потужностях якого SIG стала випускати розроблені нею конструкції і безперешкодно експортувати їх в інші країни. Так, в 1970 році народилася марка зброї SIG-Sauer.

Пістолет Sig Sauer SP2022 був поставлений на озброєння французької поліції та прикордонних військ у 2003 році. Обсяг поставок склав 250 тисяч екземплярів, що стало найбільшою заявкою на пістолети з часів Другої світової війни і стало головною причиною популярності цієї моделі. SP2022 відрізняється чудовим поєднанням безпеки, надійності роботи, точності стрільби, простоти і зручності у використанні, вогневої мощі і великого службового ресурсу, при цьому маючи цілком доступну вартість.

Про бренд

Тайваньский производитель KWC известен своему следованию принципов выпускать качественное оружие и обеспечивать ему доступную цену. Действительно, пистолеты этого производителя зачастую продаются по самой низкой цене на рынке, при этом совершенно без потери качества. Нередко от специалистов можно услышать рекомендацию не покупать немецкий аналог той или иной модели, а приобрести KWC, аргументирую это тем, что "качество не хуже, а цена на порядок ниже".

Комплектация

  • Пистолет
  • Ключ для поджатия баллона CO2
  • Устройство быстрой зарядки
  • Стальные шарики BB 250 шт.
  • Инструкция
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектацію при оформленні замовлення.)

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Місткість магазина
Загальна довжина
  • 190 мм
Вага, г
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Ден Денисов
    Відгук від покупця. Продавець: Альфаско

    Спасибо розетки за качественный товар на сайте , сам пистолет порадовал очень хорошей копией легендарного пистолета, в руке сидит хорошо , стрельба супер, качество исполнения хорошо, но с коробки немного смазал все подвижные узлы нейтральным маслом и нет скрипов и все мягкое.
    #мояраспаковка

    Переваги:
    качество сборки
    Недоліки:
    нет

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!