Пневматичний пістолет Gletcher P-08 Blowback Luger Parabellum Люгер Парабелум блоубэк 100 м/с

2 відгуки

Код:  20779807

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Gletcher P-08 Blowback Luger Parabellum Люгер Парабелум блоубэк 100 м/с

2 відгуки

Код:  20779807

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 78 оцінок )

4 693

Немає в наявності

59

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пістолет виготовлений повністю з металу. Довжина 213 мм, вага 0.908 кг.
  • Обладнаний блоубэком (blowback), тобто при кожному пострілі затвор здійснює рух назад для реалістичнішої імітації стрільби з вогнепальної зброї, а також автоматично зводить курок. Функція затворної затримки (служить для фіксації затвора в задньому положенні після відстрілу боєзапасу) в цій моделі не реалізована.
  • Країна-виробник - США.
  • Початкова швидкість кулі 100 м/с.
  • Місткість магазину 20 сталевих кульки.
  • Пістолет є точною пневматичної версією пістолета " Люгер Парабелум.
  • Гарантія становить 18 місяців.

Завдяки системі Blowback цю модель потрібно буде зводити тільки при першому пострілі, при подальшої стрільби затвор, що відкидається назад, буде зводити курок автоматично. Перший же постріл потрібно проводити після взведення курка, вручну пересмикнувши затвор.

Пістолет показує дуже гідну потужність, незважаючи на те, що блоубек відбирає частину тиску балона на себе. Хоча виробник у різних публікаціях вказує початкову швидкість кулі 100 або 105 м/с, покупці відзначають перші постріли до 123 м/с. Рекомендується робити паузи між пострілами 3-5 секунд, щоб дати балону час на відновлення температури і показувати високу потужність. Також відзначається відмінна купчастість стрільби.

Як і всі моделі пістолетів Глетчер, P-08 в точності, аж до ваги і розміру, повторює Luger Parabellum. Відтворена оригінальна система запирання затвора за допомогою системи важелів. Можлива також неповна розбирання пістолета.

З лівого боку пістолета розташований ручний запобіжник.

Балон вкладається у відсік рукояті після зняття правої накладки, і підтискається з допомогою компактного шестигранного ключа, який входить в комплект.

Про прототипі

Бойовий пістолет Люгер Парабелум - це шарнірно-важільний самовзводящийся підлозі-автоматичний пістолет. Він був запатентований Георгом Люгером в 1898 році і вироблявся німецькою компанією DWM. Пістолет постійно вдосконалювався. Вже з травня 1900 року він був прийнятий на озброєння швейцарської армії.

Si vis pacem, para bellum (лат.) - крилата фраза, що означає "хочеш миру, готуйся до війни", два останні слова з якої послужили назвою Люгеру. Однак окремо від вислови словосполучення "para bellum" перекладається не "до війни", а "для війни". І, дійсно, пістолет є якісним інструментом для застосувань у військових діях. До речі, модель стала відомою саме у зв'язку з активним використанням Парабелума Німеччиною під час і Першої, і Другої світових воєн.

"Хочеш миру - готуй парабелум." (Жартівлива приказка)

Про бренд

У 2008 році американська компанія SMG почала виробництво пістолетів преміум-класу під брендом Gletcher. Через трохи років Глетчер завоював серця і душі ентузіастів по всьому світу. І не дивно, адже він спочатку замислювався як створення можливості володіти і застосовувати зброю тим стрільцям, які в силу культурних або законодавчих причин не мають можливості придбати вогнепальну зброю.

Завдяки тому, що пістолети Глетчер повторюють бойові зразки до найдрібніших деталей, вони здобули повагу не тільки стрільців, але й колекціонерів зброї та любителів історичної реконструкції.

Комплектація

  • Пістолет
  • Підтискної шестигранний ключ
  • Інструкція
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектаціїю при оформленні замовлення.)


Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Особливості
Місткість магазина
Вага, г
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Сергей
    Продавець: Альфаско

    У меня вопрос по поводу ремонта! Где производится профилактика и ремонт? Почему возник такой вопрос: - наслышен, что у пистолетах с балончиком со временем возникает проблема с клапаном!

  • Сергій Дорощук
    Продавець: Альфаско

    Яка різниця між цим і посилання

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!