Пневматичний пістолет KWC Smith & Wesson M&P40 KM48DHN Сміт і Вессон газобалонний CO2 120 м/с

1 відгук

Код:  20779843

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет KWC Smith & Wesson M&P40 KM48DHN Сміт і Вессон газобалонний CO2 120 м/с

1 відгук

Код:  20779843

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 78 оцінок )

2 459

Немає в наявності

14

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Затвор пістолета виготовлений повністю з металу, корпус виконаний з якісного пластика. Довжина 195 мм, вага 1,073 кг.
  • Відмінні показники точності і сили стрільби.
  • Розміщена під стовбуром планка Picatinny для кріплення прицілу або ліхтаря.
  • Початкова швидкість кулі 120 м/с.
  • Місткість 19 сталевих кульок.
  • KWC KM48D є точною версією вогнепальної Smit & Wesson M&P40.

У цій моделі відтворена версія пістолета поліцейського M&P40 одного з найвідоміших у світі виробників зброї Smith & Wesson.

Нерухома затворна рама виконана з металу, а корпус KM48D - з якісного пластика. В руці при стрільбі лежить дуже зручно. Оснащений двостороннім запобіжником, яким зручно користуватися і правою рукою і лівою. Спуск курка досить передбачуваний.

Пістолет KM48D демонструє відмінну для свого класу потужність – скляні пляшки пробиває з десяти метрів, а дерев'яну дошку з 8 метрів хоч і не пробиває, але кулька застряє в ній міцно. Досить точний – з 10 метрів дозволяє потрапляти в невеликі мішені.

Про прототипі

Пістолет M&P40 (Military and Police 40, що можна перевести як для армії і поліції калібру 40) виробляється американською компанією Smith & Wesson з 2005 року, і за час, що минув експортувався на всі без винятку континенти. І не дивно, адже револьвери і пістолети цього виробника, історія якого бере початок з 1852 року, стали еталоном озброєння поліції та військ у всьому світі, не кажучи про популярність серед спортивних стрільців.

Використання новітніх полімерних технологій та досягнень у сфері проектування, виробництва, економічності та ергономіки роблять пістолети з полімерними рамами інструментами екстракласу. Один з них - M&P40, практичний пістолет з полімерної рамою. Модель сконструйована насамперед з огляду на такі вимоги: постійна боєготовність і безпеку в обігу, високий зупиняючий ефект куль, точність стрільби, вогнева міць і надійність, а також невеликі габарити, мала вага, відсутність виступаючих деталей та гострих кутів, простота в обігу. Такі пістолети виконують просту функцію захисту свого власника, будь то солдати і офіцери, поліцейські або рядові громадяни.

Про бренд

Тайванський виробник KWC відомий своїм дотриманню принципів випускати якісне зброю і забезпечувати йому доступну ціну. Дійсно, пістолети цього виробника часто продаються за найнижчою ціною на ринку, при цьому абсолютно без втрати якості. Нерідко від спеціалістів можна почути рекомендацію не купувати німецький аналог тієї чи іншої моделі, а придбати KWC, аргументуючи це тим, що "якість не гірше, а ціна на порядок нижче".

Комплектація

  • Пістолет
  • Ключ для поджатия балона CO2
  • Пристрій швидкого заряджання
  • Сталеві кульки BB 250 шт.
  • Інструкція
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектацію при оформленні замовлення.)

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Місткість магазина
Загальна довжина
  • 195 мм
Вага, г
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!