Пневматичний пістолет Gletcher TRS 24/7 Taurus PT 24/7 Таурус газобалонний CO2 130 м/с

1 відгук

Код:  20779855

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Gletcher TRS 24/7 Taurus PT 24/7 Таурус газобалонний CO2 130 м/с

1 відгук

Код:  20779855

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 78 оцінок )

1 761

Немає в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі
  • Затвор пістолета виготовлений повністю з металу (в якості матеріалу використано силумін, сплав кремнію з алюмінієм), корпус, а також деякі деталі механізму, виконані з якісного пластика. Довжина 180 мм, вага 0,72 кг.
  • Початкова швидкість польоту кулі - 130 м/с (дуже багато сайтів відзначають 120 м/с, але на офіційному сайті виробника вказано 427 fps, що відповідає 130,1496 м/с).
  • Місткість магазину 19 сталевих кульок.
  • Оснащений ударно-спусковим механізмом подвійної дії (одноразовим натисканням на спусковий гачок стрілок зводить зброю і потім розряджає його).
  • Під стовбуром розташована планка Weaver для установки аксесуарів.
  • Модель є пневматичної версією вогнепальної пістолета Taurus PT 24/7 виробництва Бразилії.
  • Гарантія становить 18 місяців.

Ударно-спусковий механізм TRS 24/7 подвійної дії, стрільба можлива тільки самовзводом, попередній взвод не передбачено.

Дуже ергономічна, як і в оригіналу, рукоятка обладнана гумовими "ребрами", підходить для більшості стрільців, і це робить Таурус одним з найпопулярніших пістолетів. Справа в тому, що зручність утримання безпосередньо впливає на точність і купчастість стрільби, і, завдяки цьому, навіть малодосвідчені стрілки показують c TRS 24/7 непогані результати.

Крім того, немає сильно виступаючих за межі деталей зброї, пістолет дуже зручно переносити як у відкритій кобурі, так і потай.

Важіль запобіжника зручно розміщений на лівій стороні корпусу.

Планку Weaver дозволяє прикріплювати до пістолета тактичний ліхтар або лазерний целеуказатель.

Магазин пістолета повнорозмірний і закріплюється прихованим поджимным гвинтом.

Експерти відзначають велике число пострілів на максимальній швидкості (близько 50-ти). Завдяки цьому, а також легкій вазі, модель відмінно підійде любителям багатогодинних стрільб.

Про прототипі

Бразильський виробник Forjas Taurus представив свій перший револьвер у 1941 році. У 1971 році співвласником компанії стає північноамериканська Сміт і Вессон, відкриваючи обом виробникам зброї обмінюватися інформацією про дизайні та виготовленні. У 1977 році Таурус був викуплений сучасними власниками і зв'язок з Сміт і Вессон розпалася. Не дивлячись на це, компанія продовжує розвиватися і виводити на ринок чудові зразки.

Використання новітніх полімерних технологій та досягнень у сфері проектування, виробництва, економічності та ергономіки роблять пістолети з полімерними рамами інструментами екстра класу. Один з них - PT 24/7, практичний пістолет з полімерної рамою. Пістолет дуже зручний в руці, у нього зовсім невелика віддача, за рахунок чого він видає дуже точну стрільбу.

Про бренд

У 2008 році американська компанія SMG почала виробництво пістолетів преміум-класу під брендом Gletcher. Через трохи років Глетчер завоював серця і душі ентузіастів по всьому світу. І не дивно, адже він спочатку замислювався як створення можливості володіти і застосовувати зброю тим стрільцям, які в силу культурних або законодавчих причин не мають можливості придбати вогнепальну зброю.

Завдяки тому, що пістолети Глетчер повторюють бойові зразки до найдрібніших деталей, вони здобули повагу не тільки стрільців, але й колекціонерів зброї та любителів історичної реконструкції.

Комплектація
  • Пістолет
  • Шестигранний підтискної ключ
  • Пристрій швидкого заряджання
  • Інструкція
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектацію при оформленні замовлення.)

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Вага, г
Калібр
Матеріал
  • Пластик і метал
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Анатолий Корнаш
    Відгук від покупця. Продавець: Альфаско

    Хороший пістолет, але приціл збитий, тягне в ліву сторону, пристрілюванню не піддається так, як цілик не регулюється

    Недоліки:
    Збитий приціл

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!