Пневматичний пістолет Crosman Beretta 84FS Cheetah PFM16 RM Беретта газобалонних CO2 122 м / с

1 відгук

Код:  20779867

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Crosman Beretta 84FS Cheetah PFM16 RM Беретта газобалонних CO2 122 м / с

1 відгук

Код:  20779867

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 78 оцінок )

2 632

Немає в наявності

51

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пістолет виготовлений повністю з металу (в якості матеріалу використано силумін, сплав кремнію з алюмінієм; частина зовнішніх і внутрішніх елементів, а також деякі деталі механізму виконані з якісного пластика). Довжина 165,1 мм, вага 0,73 кг.
  • Затворна рама в цій моделі нерухома, функція блоубек відсутня, за рахунок чого потужність пістолета вище, а вартість істотно нижче.
  • Компактний дизайн.
  • Початкова швидкість кулі 122 м/с.
  • Місткість 20 сталевих кульок.
  • Пістолет є пневматичної версією Beretta 84 FS.

При першому погляді на пістолет кидається в очі короткий ствол, на тлі якого рукоятка виглядає досить масивно. Зручний компактний дизайн пістолету дістався від прототипу компанії Beretta пістолета Cheetah 84 FS.

Користувачі зброї хвалять відчуття реальної зброї в руках і зручні гумові накладки на рукоятці, якими легко відкривається відсік для балона CO2.

Для вилучення магазину на рукоятці є спеціальна кнопка, натиснувши на яку магазин випадає вниз в руку стрілка, що дозволяє швидко перезарядити зброю.

З правого боку пістолета розташований ручний запобіжник.

RM (Remanufactured) - або відновлений, в назві моделі означає, що партія була відкликана виробником у зв'язку з якимось дефектом, і, після відновлення, повернена на ринок за зниженою ціною. У сфері пневматичної зброї це можливість придбати фактично новий і абсолютно якісний зразок дешевше.

Про прототип

Компанія Беретта - одна з найстаріших в Італії. Вона веде свою історію з 1526 року. Її зброя перебуває на службі армії і поліції багатьох країн світу, а також активно купується цивільним населенням. Для виробника характерний широкий діапазон виготовленого зброї: як пістолети і револьвери, так і рушниці, гвинтівки і пістолета-кулемети.

Серія Cheetah (в перекладі з англійської "гепард") ще відома як серія 80, це лінія напівавтоматичних пістолетів з рухомим затвором, що випускається з 1976 року. Деякі зразки зняті з виробництва, але 9 мм Beretta 84 FS досі знаходиться в серійному випуску. Ця зброя об'єднала у собі кращі якості найбільш успішних моделей компанії. Так як спочатку дані пістолети призначені насамперед для прихованого носіння при невеликих габаритах, масі і використанні патронів невисокої потужності, для них була обрана найбільш проста схема роботи автоматики із замиканням вільним затвором.

Пістолети відрізняються високою якістю виготовлення, простотою і зручністю у використанні і обслуговуванні. Пропонуються виробником як для цивільного ринку, так і для правоохоронних служб і детективних агентств.

Про бренд

Бренд Crosman - один з найпопулярніших в нашій країні завдяки, з одного боку, непересічній якості зброї, а, з іншого, цілком доступними цінами. Компанія була заснована в 1923 році в США, має за плечима величезний досвід в розробці і створенні пневматичної зброї всіх видів, і, хоча в даний час виробничі потужності в основному розташовані в Китаї, її зразки по точності і міцності цілком порівнянні з європейськими стандартами, більш того, Crosman складає вельми гідну конкуренцію турецьким аналогам. Компанія вважається найбільшою в США по виробництву пневматичної зброї.

Комплектація

  • Пістолет
  • Інструкція
  • Упаковка


Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Місткість магазина
Загальна довжина
  • 165 мм
Вага, г
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Лашков Вадим
    Продавець: Альфаско

    Добрый день !
    Подскажите - он металически?

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!