Пневматичний пістолет KWC P-08 Luger Parabellum KMB-41 DHN Blowback Люгер Парабелум блоубэк 96 м/с

1 відгук

Код:  20779879

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет KWC P-08 Luger Parabellum KMB-41 DHN Blowback Люгер Парабелум блоубэк 96 м/с

1 відгук

Код:  20779879

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 84 оцінок )

5 556

Немає в наявності

23

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пістолет виготовлений повністю з металу.Довжина 220 мм, вага 0,834 кг.
  • Обладнаний блоубэком (blowback), тобто при кожному пострілі затвор здійснює рух назад для реалістичнішої імітації стрільби з вогнепальної зброї, а також автоматично зводить курок.
  • По закінченні боєприпасів стає на затворну затримку (затвор фіксується в задньому положенні).
  • Оснащений шарнірно-важільним затвором.
  • Початкова швидкість кулі 96 м/с.
  • Місткість 21 сталева кулька.
  • KWC KMB-41 до дрібниць повторює широко відомий пістолет Parabellum.

Пневматичний пістолет KMB-41 DHN - чудовий приклад того, як точно компанія KWC здатна відтворити в пневматиці зразок бойової зброї. Етм модель буде цікава насамперед для любителів історичної зброї. Більш того, можлива повна розбирання пістолета, а велика кількість дрібних деталей вражає.

Пістолет показує хорошу купчастість, також вражає якість спуску. KMB-41 оснащений системою Blowback (працює до останнього пострілу), затвор шарнірно-важільного типу. Завдяки системі Blowback цю модель одинарної дії потрібно буде зводити тільки при першому пострілі, при подальшої стрільби затвор, що відкидається назад, буде зводити курок автоматично.

По закінченні стрільби, коли отстрелян останній кульку в обоймі, спрацьовує функція постановки на затворну затримку. По-перше, це дає стрілку можливість відразу побачити, що магазин спорожнів, а, по-друге, після заміни магазину затвор повертається в переднє положення, автоматично дослав у стовбур кульку. Для зняття з затворної затримки немає спеціального важеля. Потрібно потягнути затвор трохи на себе і відпустити. Якщо магазин заряджений або витягнутий, затвор повернеться в переднє положення (порожній магазин не дозволить зняти з затворної затримки).

В результаті у виробника вийшов відмінний, важкий (як і бойової оригінал) привабливий пістолет для стрільби. Чудово розправляється з банками і пляшками на відстані 10 м.

Про прототипі

Бойовий пістолет Люгер Парабелум - це шарнірно-важільний самовзводящийся підлозі-автоматичний пістолет. Він був запатентований Георгом Люгером в 1898 році і вироблявся німецькою компанією DWM. Пістолет постійно вдосконалювався. Вже з травня 1900 року він був прийнятий на озброєння швейцарської армії.

Si vis pacem, para bellum (лат.) - крилата фраза, що означає "хочеш миру, готуйся до війни", два останні слова з якої послужили назвою Люгеру. Однак окремо від вислови словосполучення "para bellum" перекладається не "до війни", а "для війни". І, дійсно, пістолет є якісним інструментом для застосувань у військових діях. До речі, модель стала відомою саме у зв'язку з активним використанням Парабелума Німеччиною під час і Першої, і Другої світових воєн.

"Хочеш миру - готуй парабелум." (Жартівлива приказка)

Про бренд

Тайванський виробник KWC відомий своїм дотриманню принципів випускати якісне зброю і забезпечувати йому доступну ціну. Дійсно, пістолети цього виробника часто продаються за найнижчою ціною на ринку, при цьому абсолютно без втрати якості. Нерідко від спеціалістів можна почути рекомендацію не купувати німецький аналог тієї чи іншої моделі, а придбати KWC, аргументуючи це тим, що "якість не гірше, а ціна на порядок нижче".

Комплектація

  • Пістолет
  • Ключ для поджатия балона CO2
  • Сталеві кульки BB 250 шт.
  • Інструкція
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектацію при оформленні замовлення.)

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Особливості
Тип боєприпасів
Режим вогню
Калібр
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Сергій Дорощук
    Продавець: Альфаско

    В загальному описі сказано, що він повністю з металу, а в характеристиках - що матеріал пластик. Що правильне?

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!