Пневматичний пістолет KWC PM KMB-44 AHN Blowback Пістолет Макарова ПМ блоубэк газобалонний CO2 92 м/с

6 відгуків

Код:  20780029

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет KWC PM KMB-44 AHN Blowback Пістолет Макарова ПМ блоубэк газобалонний CO2 92 м/с

6 відгуків

Код:  20780029

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 81 оцінок )

3 734

Немає в наявності

28

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пістолет виготовлений повністю з металу. Довжина 160 мм, вага 0,7 кг.
  • Обладнаний блоубэком (blowback), тобто при кожному пострілі затвор здійснює рух назад для реалістичнішої імітації стрільби з вогнепальної зброї, а також автоматично зводить курок.
  • По закінченні боєприпасів стає на затворну затримку (затвор фіксується в задньому положенні).
  • Початкова швидкість кулі 92 м/с.
  • Місткість 15 сталевих кульок.
  • KWC PM до дрібниць повторює став легендою бойовий пістолет Макарова.
  • Всі фахівці відзначають відмінне виконання деталей і хороша якість фарбування корпусу.

Пневматичний пістолет KMB-44 AHN - недорогий, але якісний представник газобалонної пневматики від компанії KWC. Модель стала дуже популярною в нашій країні, не в останню чергу через те, що за своїм зовнішнім виглядом і масогабаритні характеристикам є веврсией вогнепальної пістолета Макарова калібру 9 мм.

Пістолет має хороші показники у швидкості польоту кулі, а також точності і купчастості стрільби.

KMB-44 оснащений системою Blowback, затвор і важіль затворної затримки в цій моделі рухливі. Завдяки системі Blowback цю модель одинарної дії потрібно буде зводити тільки при першому пострілі, при подальшої стрільби затвор, що відкидається назад, буде зводити курок автоматично. По закінченні стрільби, коли отстрелян останній кульку в обоймі, спрацьовує функція постановки на затворну затримку. По-перше, це дає стрілку можливість відразу побачити, що магазин спорожнів, а, по-друге, після заміни магазину і натискання на важіль затворної затримки, затвор повертається в переднє положення, автоматично дослав у стовбур кульку.

Використовувані в конструкції матеріали і якість виготовлення залишають гарне враження. Зусилля на спусковий гачок додається невелика, стрілок може контролювати момент пострілу.

Про прототипі

Модель є версією всесвітньо відомого пістолета Макарова (ПМ), поставленого на озброєння Радянської армії в 1951 році, і вже більше 60 років не сходить зі сцени" світового пистолетостроения. Примітно, що поява пістолета Макарова витіснило з радянських збройних сил пістолети ТТ (Тульський Токарєв) і АПС (автоматичний пістолет Стєчкіна), а також револьвер системи Нагана, знятий з виробництва після Другої світової війни, але ще повсюдно використовувався, настільки розробка Миколи Макарова ідеально відповідала вимогам, що пред'являються до особистого зброї.

Пістолет Макарова без всякого перебільшення можна назвати одним з найвідоміших зразків стрілецької зброї в світі. Пістолет відомий у багатьох країнах світу як дуже надійний і простий в експлуатації зброю ближнього бою, а в 1994 році він увійшов до списку десяти кращих кишенькових пістолетів минулого століття, складений американським журналом Guns Magazine. Деякі вчені стверджують, що серед пістолетів у своєму класі його можна порівняти з автоматом Калашникова серед автоматів.

Пістолет Макарова відрізняється досить широким спектром використання. По-перше, як статусне зброю офіцера, по-друге, як зброю правоохоронних органів, по-третє, як зброю прихованого носіння для спецпідрозділів. За рахунок простоти складання і експлуатації, а також як найбільш боєздатне зброю, яке практично ніколи не дає осічку і не підводить в бою, пістолет користується абсолютною довірою спецнази і Збройних сил.

Про бренд

Тайванський виробник KWC відомий своїм дотриманню принципів випускати якісне зброю і забезпечувати йому доступну ціну. Дійсно, пістолети цього виробника часто продаються за найнижчою ціною на ринку, при цьому абсолютно без втрати якості. Нерідко від спеціалістів можна почути рекомендацію не купувати німецький аналог тієї чи іншої моделі, а придбати KWC, аргументуючи це тим, що "якість не гірше, а ціна на порядок нижче".

Комплектація

  • Пістолет
  • Ключ для поджатия балона CO2
  • Сталеві кульки BB 250 шт.
  • Інструкція
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектацію при оформленні замовлення.)

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Особливості
Тип боєприпасів
Режим вогню
Калібр
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 6

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!