Пневматичний пістолет KWC Jericho 941 KM43ZDHN Джеріко газобалонний CO2 120 м/с

1 відгук

Код:  20780083

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет KWC Jericho 941 KM43ZDHN Джеріко газобалонний CO2 120 м/с

1 відгук

Код:  20780083

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 81 оцінок )

2 567

Немає в наявності

11

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Затвор пістолета виготовлений повністю з металу, корпус виконаний з якісного пластика. Довжина 205 мм, вага 0,8 кг.
  • Відмінні показники точності і сили стрільби.
  • Початкова швидкість кулі 120 м/с.
  • Місткість 21 сталева кулька.
  • KWC KM43Z є точною версією вогнепальної Jericho 941, аж до магазину.

Пістолет має хороші показники у швидкості польоту кулі, а також точності і купчастості стрільби. При цьому спостерігається економний витрата стисненого газу. Слід зазначити потужність - пістолет відмінно підійде любителям плинкинга (стрільби по банках, пляшках).

Спуск відрізняється м'якістю, досить передбачуваний. Добре підігнані рухомі частини. Значний і солідний зовнішній вигляд. Вага пістолета створює відчуття реального зброї в руці.

Про прототипі

Пістолет Jericho 941 є доопрацьованій версією чеського CZ-75, права на виготовлення якого були продані італійської компанії Tanfoglio. У 80-х роках Tanfoglio спільно з ізраїльтянами на базі CZ-75 розробили Jericho 941 для озброєння сил безпеки і різних спецпідрозділів Ізраїлю. Назва походить від міста Єрихон в Ізраїлі, а цифри - калібри 9 мм і AE41, так як спочатку передбачалося перетворення калібрів "на льоту" шляхом заміни деталей (пізніше обмежилися лише 9 мм).

Пістолет відмінно зарекомендував себе в якості службового зброї, виділяється хорошою ергономікою і надійністю. Простий, зручний та безпечний у користуванні зразок.

Модель була взята на озброєння в багатьох країнах світу, іноді з місцевими доробками. Так, в Україні зразок трансформувався в Форт-21.03. Також відзначимо, що у зв'язку з зовнішньою схожістю з американським Desert Eagle, Jericho активно продавався в США під марками Baby Desert Eagle і Uzi Eagle, хоча їх будова і призначення принципово різні (але цілком законно, так як його імпортував і продавав сам розробник Desert Eagle компанія Magnum Research).

Про бренд

Тайванський виробник KWC відомий своїм дотриманню принципів випускати якісне зброю і забезпечувати йому доступну ціну. Дійсно, пістолети цього виробника часто продаються за найнижчою ціною на ринку, при цьому абсолютно без втрати якості. Нерідко від спеціалістів можна почути рекомендацію не купувати німецький аналог тієї чи іншої моделі, а придбати KWC, аргументуючи це тим, що "якість не гірше, а ціна на порядок нижче".

Комплектація

  • Пістолет
  • Ключ для поджатия балона CO2
  • Пристрій швидкого заряджання
  • Сталеві кульки BB 250 шт.
  • Інструкція
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектацію при оформленні замовлення.)

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Режим вогню
Калібр
Загальна довжина
  • 205 мм
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!