Пневматичний пістолет Gletcher SW MP Smith & Wesson M&P40 Сміт і Вессон газобалонний CO2 120 м/с

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Gletcher SW MP Smith & Wesson M&P40 Сміт і Вессон газобалонний CO2 120 м/с

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 78 оцінок )

2 279

Немає в наявності

8

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Затвор пістолета виготовлений повністю з металу (в якості матеріалу використано силумін, сплав кремнію з алюмінієм), корпус, а також деякі деталі механізму, виконані з якісного пластика. Довжина 195 мм, вага 1,073 кг.
  • Початкова швидкість кулі 120 м/с.
  • Місткість магазину 19 сталевих кульок.
  • Оснащений ударно-спусковим механізмом подвійної дії (одноразовим натисканням на спусковий гачок стрілок зводить зброю і потім розряджає його).
  • Під стовбуром розташована планка Picatinny/Weaver для установки аксесуарів.
  • Пістолет є точною пневматичної версією пістолета M&P40 від компанії Smit & Wesson.
  • Гарантія становить 18 місяців.

Ця модель є пневматичної версією поліцейського пістолета M&P40 одного з найвідоміших у світі виробників зброї Smith & Wesson.

Ударно-спусковий механізм SW MP подвійної дії, стрільба можлива тільки самовзводом, попередній взвод не передбачено.

Важіль запобіжника зручно розміщений на правій стороні корпусу. Його можна легко переміщати з допомогою вказівного пальця.

Планка Picatinny/Weaver дозволяє прикріплювати до пістолета тактичний ліхтар або лазерний целеуказатель.

Магазин пістолета повнорозмірний і закріплюється прихованим поджимным гвинтом.

З достоїнств пістолета власники відзначають хорошу точність і потужність, достатню для плинкинга (стрільби по банках, пляшках).

Про прототипі

Пістолет M&P40 (Military and Police 40, що можна перевести як для армії і поліції калібру 40) виробляється американською компанією Smith & Wesson з 2005 року, і за час, що минув експортувався на всі без винятку континенти. І не дивно, адже револьвери і пістолети цього виробника, історія якого бере початок з 1852 року, стали еталоном озброєння поліції та військ у всьому світі, не кажучи про популярність серед спортивних стрільців.

Використання новітніх полімерних технологій та досягнень у сфері проектування, виробництва, економічності та ергономіки роблять пістолети з полімерними рамами інструментами екстра класу. Один з них - M&P40, практичний пістолет з полімерної рамою. Модель сконструйована насамперед з огляду на такі вимоги: постійна боєготовність і безпеку в обігу, високий зупиняючий ефект куль, точність стрільби, вогнева міць і надійність, а також невеликі габарити, мала вага, відсутність виступаючих деталей та гострих кутів, простота в обігу. Такие пистолеты выполняют простую функцию защиты своего владельца, будь то солдаты и офицеры, полицейские или рядовые граждане.

О бренде

В 2008 году американская компания SMG начала производство пистолетов класса премиум под брендом Gletcher. Спустя немного лет Глетчер завоевал сердца и души энтузиастов по всему миру. И не удивительно, ведь он изначально задумывался как создание возможности владеть и применять оружие тем стрелкам, которые в силу культурных или законодательных причин не имеют возможности приобрести огнестрельное оружие.

Завдяки тому, що пістолети Глетчер повторюють бойові зразки до найдрібніших деталей, вони здобули повагу не тільки стрільців, але й колекціонерів зброї та любителів історичної реконструкції.

Комплектація

  • Пістолет
  • Шестигранний ключ підтискної
  • Пристрій швидкого заряджання
  • Інструкція
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектацію при оформленні замовлення.)

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Вага, г
Калібр
Режим вогню
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!