Лук Man Kung Дитячий 19 A06 Black

Лук Man Kung Дитячий 19 A06 Black

Продавець:Квадрат S

4.9/5  ( 66 оцінок )

534

Немає в наявності

1

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Лук-19 A06-Black – модель дитячого лука класичного типу. Він відрізняється максимально простою конструкцією, і при цьому зручний у використанні і надійний в експлуатації. Це ідеальний варіант для лучників шкільного віку, які роблять перші кроки в цьому виді активного відпочинку – в стрільбі з лука.

Звичайно ж, у порівнянні тими луками, які розраховані на дорослих стрільців, 19 A06-Black має невелику силу натягу, а стріли, випущені з його допомогою, летять не так вже далеко. Втім, це ніяк не впливає на точність, ефективність і результативність влучень. Метрів з десяти стріла точно лягає в звичайну мішень і впевнено входить в изолоновый стрелоуловитель.

У конструкції лука використовуються міцні та стійкі до навантажень склопластикові матеріали (фіберглас), які відмінно витримують вигини при натягу тятиви, не деформуються і сприяють довгому терміну служби. Склопластик володіє високою міцністю, біологічною стійкістю і атмосферостійкість (здатність протистояти руйнівній дії вітру, дощу, сонця і коливань температури).

Використання таких матеріалів дозволило знизити вагу лука, не знижуючи його міцнісних характеристик. Справа в тому, що склопластик, приміром, поступається сталі за абсолютними значеннями межі міцності, але перевершує сталь по питомій міцності і в 3,5 рази легше. Вага лука всього 180 грамів, що не обтяжує дитину і дозволяє практикуватися в стрільбі тривалий час без зайвої втоми.

Разом з продуманою ергономічною рукояттю, лук зручно лягає в руки, забезпечуючи максимальний комфорт при використанні.

Зручності додають і спеціальні накладки на тятиві, з допомогою яких вона зручно лежить в пальцях при натягуванні і при цьому не тисне чи не пошкоджує їх.

Лук-19 A06-Black – відмінний варіант подарунка для дітей і підлітків, допомагає розвинути такі корисні навички як влучність, уважність і зосередженість.

19 A06-Black – це якісний підлітковий лук, який відмінно підходить для використання в розважальних цілях, а так само для придбання початкових навичок стрільби з лука та їх удосконалення. Він забезпечує влучність і точність стрільби на невеликих і середніх дистанціях, що оптимально для всіх користувачів початкового рівня. Якісний і стильний лук за плечима чорного кольору – хороший вибір для знайомства з даним видом зброї, що допомагає юному лучнику освоювати і підвищувати свій рівень майстерності.

Характеристики

Сила натягу, кг
Колір
  • Чорний
Матеріал ручки
  • Пластик
Матеріал плечей
  • Фіберглас
Довжина лука
  • 930 см
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами