Магазини для зброї: що це таке

Серед численних комплектуючих елементів незамінними є магазини зброї, починаючи з пістолета та карабіна, закінчуючи кулеметами. Перші подібні винаходи з'явилися в середині минулого століття, були громіздкими та забезпечували досить довге перезаряджання. У сучасному виготовленні вони характеризуються легкістю, гарною ергономікою та зручністю, не завдаючи жодних складнощів. Невеликий пристрій призначений для розміщення набоїв у певному порядку та оснащений механізмом для чергового подавання. Часто такі пристрої помилково називають обоймою, але металева планка з прикріпленими боєприпасами слугує лише доповненням. Її ключова відмінність у відсутності складової, головне завдання — полегшувати та прискорювати заряджання.

Конструкція магазинів для зброї

Стандартні магазини для вогнепальної зброї бувають прямі або вигнуті, складаються з високоміцного пластикового корпусу, сталевої пружини та подавача. Залежно від форми, вони поділяються на дискові, барабанні, шнекові та трубчасті. Ще один, найпоширеніший тип — знімні коробчасті, неперевершені за своєю простотою та надійністю. Цей спосіб компонування передбачає паралельне розташування набоїв, компактною плоскою пачкою, чітко один за одним або в шаховому порядку (однорядні, дворядні або чотирирядні). Завдяки особливій конструктивній специфіці створені умови для тривалого зберігання без ризику деформації компонентів. Маленьке своєрідне віконце призначене для візуального контролю залишку вмісту.

Вибір магазинів для зброї в каталозі ROZETKA

Актуальна лінійка представлена десятками зразків і для гладкодульної, і для нарізної зброї, гвинтівок, автоматів та інших актуальних видів. Деякі вузькоспрямовані та сумісні з певними моделями, наприклад, для самооборони, але більшість належить до категорії універсальних. Серед усього різноманіття можна легко знайти варіанти для AR-10 або AR-15, Glock, АК і ПМ, необхідного калібру, місткості магазина й заповнення (наприклад, на 30 патронів). Кожен екземпляр має свої особливості, як-от:

  • ергономічний дизайн, рифлена поверхня та додаткові насічки для надійного утримування навіть мокрими руками або в рукавичках,
  • низький профіль для зручного розміщення, вільного виймання з двомісних і тримісних відділень підсумків,
  • прозорий корпус, що дає змогу легко контролювати витрати,
  • покращена п'ята ідеальної геометрії для утримання та безпроблемного розбирання,
  • пружинна частина із хром-кремнієвого дроту в магазинах для страйкбольної зброї,
  • просунутий самозмащуваний подавач без завалів, що працює м'яко й абсолютно надійно,
  • кришка для захисту від бруду, пилу та механічного пошкодження,
  • брудозахисний чохол для зберігання.

На сайті можна не тільки купити магазини для зброї, але і вибрати зарядник, спарку (зчіпку для обойм АК-74 з патронами), збільшену шахту та інші комплектуючі.

Поширені питання та відповіді

Які найдорожчі товари в категорії Магазини для зброї?

Магазини для зброї

Показати ще