Пневматичний пістолет Crosman American Classic P1377 чорний мультикомпресійний 183 м/с

12 відгуків

Код:  21640375

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Crosman American Classic P1377 чорний мультикомпресійний 183 м/с

12 відгуків

Код:  21640375

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 78 оцінок )

3 131

Немає в наявності

19

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • 1377 American Classic виробництва Crosman довжиною 346 мм і вагою 0,907 кг є мультикомпрессионным (з багаторазовою накачуванням) пістолетом і стріляє винтовочными кулями.
  • Накачування виробляється підствольним важелем, що виконує також роль цівки, за яке можна підтримувати пістолет для додаткового зручності стрільби.
  • Відповідно, відпадає необхідність у постійному забезпеченні балонами з CO2.
  • Так як стрільба проводиться не кульками, а свинцевими кулями, виробник забезпечив стовбур пістолета 1377 нарізами для точної і кучной стрільби.
  • Початкова швидкість польоту кулі становить 183 м/с, що значно перевершує більшість газо-балонний аналогів.
  • Рівень шуму, видаваного 1377 при стрільбі, досить малий, його відносять до середніх (3 по 5-ти бальною шкалою, згідно з американським сайтів).
  • Кількість качків для оптимальної стрільби - від 3-х до 10-ти (виробник попереджає, що більше 10-ти качків погрожують виходом пістолета з ладу; менше 3-х можуть призвести до застрягання кулі в каналі ствола), таким чином стрілок сам може регулювати потужність і гучність пострілу, наприклад, при стрільбі в обмеженому просторі або щоб уникнути ушкодження якихось предметів випадковою кулею.
  • Пістолет заряджається за допомогою болтового затвора.
  • Прицільна планка регулюється по вертикалі і горизонталі.
  • Можлива установка оптичного або коллиматорного прицілу (не входять в комплект). Для установки знадобляться перехідники, наприклад, Crosman 459MT (не входять в комплект).
  • Ручний запобіжник має оригінальну конструкцію. Його кнопки виступають по обидві сторони пістолета. Для постановки на запобіжник потрібно натиснути кнопку на лівій стороні, вона вдавится і буде виступати на правій. Для ведення вогню потрібно втиснути кнопку на правій стороні, і вона буде виступати на лівій, а на правій стане утопленою.

Мультикомпресійний пістолет Crosman 1377 - приголомшливий зразок пневматичної зброї. Він поєднує компактність пістолетів з точністю і потужністю гвинтівок.

Пістолет давно завоював величезну кількість шанувальників. Напевно, жодна інша зброя не піддавалося стільком змінам ентузіастами, як 1377.

Крім установок прицілу, на пістолет ставлять і глушники, і приклади, проводять заміну рукоятки і цівки на дерев'яні, і навіть перетворюють у PCP-гвинтівки.

Про бренд

Бренд Crosman - один з найпопулярніших в нашій країні завдяки, з одного боку, непересічній якості зброї, а, з іншого, цілком доступними цінами. Компанія була заснована в 1923 році в США, має за плечима величезний досвід в розробці і створенні пневматичної зброї всіх видів, і, хоча в даний час виробничі потужності в основному розташовані в Китаї, її зразки по точності і міцності цілком порівнянні з європейськими стандартами, більш того, Crosman складає вельми гідну конкуренцію турецьким аналогам. Компанія вважається найбільшою в США по виробництву пневматичної зброї.

Комплектація

  • Пістолет
  • Інструкція
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектацію при оформленні замовлення.)

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Місткість магазина
Загальна довжина
  • 346 мм
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 12

  • Олег Макущенко
    Продавець: Альфаско

    Есть ли в наличии и где сделано,Китай?

  • Вадим
    Продавець: Альфаско

    Благодарю за информацию. Действительно, сейчас выпускаются модели P1377 и P1377BR (отличия только в цвете) А вот в продаже ещё имеются экземпляры модели 1377С, которая отличается формой и длиной цевья, способом крепления цевья к рычагу (штифтами, а не винтами, как в обновленных версиях), также отличие по форме мушки.

  • Вадим
    Продавець: Альфаско

    День добрый! Длина ствола у модели P1377 260 мм или 238 мм? Отличие от 1377С только в форме цевья (у 1377С более короткое цевьё)? На разных источниках разная информация. Спасибо.

Дивитися всі відгуки до товару у продавця →

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!