Пневматичний пістолет Crosman American Classic P1377 чорний мультикомпресійний 183 м/с

12 відгуків

Код:  21640375

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Crosman American Classic P1377 чорний мультикомпресійний 183 м/с

12 відгуків

Код:  21640375

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 75 оцінок )

3 131

Немає в наявності

19

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • 1377 American Classic виробництва Crosman довжиною 346 мм і вагою 0,907 кг є мультикомпрессионным (з багаторазовою накачуванням) пістолетом і стріляє винтовочными кулями.
  • Накачування виробляється підствольним важелем, що виконує також роль цівки, за яке можна підтримувати пістолет для додаткового зручності стрільби.
  • Відповідно, відпадає необхідність у постійному забезпеченні балонами з CO2.
  • Так як стрільба проводиться не кульками, а свинцевими кулями, виробник забезпечив стовбур пістолета 1377 нарізами для точної і кучной стрільби.
  • Початкова швидкість польоту кулі становить 183 м/с, що значно перевершує більшість газо-балонний аналогів.
  • Рівень шуму, видаваного 1377 при стрільбі, досить малий, його відносять до середніх (3 по 5-ти бальною шкалою, згідно з американським сайтів).
  • Кількість качків для оптимальної стрільби - від 3-х до 10-ти (виробник попереджає, що більше 10-ти качків погрожують виходом пістолета з ладу; менше 3-х можуть призвести до застрягання кулі в каналі ствола), таким чином стрілок сам може регулювати потужність і гучність пострілу, наприклад, при стрільбі в обмеженому просторі або щоб уникнути ушкодження якихось предметів випадковою кулею.
  • Пістолет заряджається за допомогою болтового затвора.
  • Прицільна планка регулюється по вертикалі і горизонталі.
  • Можлива установка оптичного або коллиматорного прицілу (не входять в комплект). Для установки знадобляться перехідники, наприклад, Crosman 459MT (не входять в комплект).
  • Ручний запобіжник має оригінальну конструкцію. Його кнопки виступають по обидві сторони пістолета. Для постановки на запобіжник потрібно натиснути кнопку на лівій стороні, вона вдавится і буде виступати на правій. Для ведення вогню потрібно втиснути кнопку на правій стороні, і вона буде виступати на лівій, а на правій стане утопленою.

Мультикомпресійний пістолет Crosman 1377 - приголомшливий зразок пневматичної зброї. Він поєднує компактність пістолетів з точністю і потужністю гвинтівок.

Пістолет давно завоював величезну кількість шанувальників. Напевно, жодна інша зброя не піддавалося стільком змінам ентузіастами, як 1377.

Крім установок прицілу, на пістолет ставлять і глушники, і приклади, проводять заміну рукоятки і цівки на дерев'яні, і навіть перетворюють у PCP-гвинтівки.

Про бренд

Бренд Crosman - один з найпопулярніших в нашій країні завдяки, з одного боку, непересічній якості зброї, а, з іншого, цілком доступними цінами. Компанія була заснована в 1923 році в США, має за плечима величезний досвід в розробці і створенні пневматичної зброї всіх видів, і, хоча в даний час виробничі потужності в основному розташовані в Китаї, її зразки по точності і міцності цілком порівнянні з європейськими стандартами, більш того, Crosman складає вельми гідну конкуренцію турецьким аналогам. Компанія вважається найбільшою в США по виробництву пневматичної зброї.

Комплектація

  • Пістолет
  • Інструкція
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектацію при оформленні замовлення.)

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Вага, г
Загальна довжина
  • 346 мм
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 12

  • Олег Макущенко
    Продавець: Альфаско

    Есть ли в наличии и где сделано,Китай?

  • Вадим
    Продавець: Альфаско

    Благодарю за информацию. Действительно, сейчас выпускаются модели P1377 и P1377BR (отличия только в цвете) А вот в продаже ещё имеются экземпляры модели 1377С, которая отличается формой и длиной цевья, способом крепления цевья к рычагу (штифтами, а не винтами, как в обновленных версиях), также отличие по форме мушки.

  • Вадим
    Продавець: Альфаско

    День добрый! Длина ствола у модели P1377 260 мм или 238 мм? Отличие от 1377С только в форме цевья (у 1377С более короткое цевьё)? На разных источниках разная информация. Спасибо.

Дивитися всі відгуки до товару у продавця →

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!