Пневматична гвинтівка Hatsan Torpedo 150 TH поствольний важіль 380 м/с

12 відгуків

Код:  21640592

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Hatsan Torpedo 150 TH поствольний важіль 380 м/с

12 відгуків

Код:  21640592

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 78 оцінок )

14 112

Немає в наявності

39

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пневматична гвинтівка Hatsan Torpedo 150 TH довжиною 1210 мм та вагою 4,6 кг з підствольним важелем взводу належить класу Super Magnum.
  • Гвинтівка поєднує безліч переваг: потужність і дальність пострілу, комфорт при триманні гвинтівки в руках, відмінний зовнішній вигляд.
  • Підствольний важіль повністю виключає люфт ствола в казеннику, який згодом виникає у гвинтівок переломного типу та знижує якість стрілянини. Також відсутність традиційного взводу переломом позитивно позначається на точності за рахунок абсолютної нерухомості стовбура. На сьогоднішній день вважається найпрогресивнішою системою взводу у пневматичних пружинно-поршневих гвинтівок.
  • Затворна система заряджання кулі забезпечує максимальну потужність. На відміну від традиційного ручного заряджання, куля не просто лягає на початок каналу ствола, а завдяки затвору насаджується на нарізи.
  • Завдяки оригінальній пружині рушниця вистрілює з початковою швидкістю 380 м/с. Гвинтівки в Україну імпортуються не з ослабленою пружиною, а із встановленою на заводі пружиною Супер Магнум, додаткові пружини в комплект не входять (на відміну від деяких країн, де через особливості законодавства завод Hatsan змушений встановлювати на гвинтівки ослаблені пружини, а пружину Супер Магнум окремо вкладає у комплект як додаткову).
  • Пістолетна рукоятка з анатомічним вирізом для великого пальця - характерна риса, що відрізняє моделі з абревіатурою TH. Це водночас і чудова ергономіка, і стильний дизайн. Власники відзначають, що пістолетна рукоятка з вирізом зручніша для стрільби, ніж звичайна.
  • Металеві частини покриті особливим хімічним складом, що оберігає гвинтівку від впливу вологи, а також подряпин та потертостей.
  • Модель оснащена універсальними антабками для ременя на плечі (у комплект не входить).
  • Виробник оснастив гвинтівку системами SAS (поглинання вібрацій) та Quattro Trigger (новий механізм курка з можливістю регулювання спуску).
  • Ергономічний приклад типу "Монте-Карло" (характерна пістолетна шийка, яскраво виражена верхня частина, що падає, що дозволяє стріляти як з оптичним прицілом, так і без нього, виступ для щоки стрілка). Приклад виготовлений із комбінованого пластику з потиличником, виконаним із міцної гуми; довжина прикладу регулюється спеціальними накладками. Не підходить для шульги.
  • Для комфорту прицілювання мушка та прицільна планка оснащені кольоровими фіберо-гласовими нитками, що дозволяє вести вогонь навіть за умов поганого освітлення.
  • На гвинтівці є як ручний, так і автоматичний запобіжник, що блокує спусковий гачок при зведенні гвинтівки, щоб уникнути випадкових пострілів.
  • Нарезной ствол, тяга и подствольный рычаг выполнены из высококачественной стали. Специальный фиксатор на конце дула предотвращает отделение рычага от ствола во время стрельбы.
  • Имеется двойная основа Weaver / Ласточкин хвост со стопором для установки оптического прицела (в комплект не входит). Picatinny не устанавливается.

Модель mod 150 TH - это продолжение популярной у нас винтовки Hatsan 125 TH. Но есть принципиальное отличие - взвод в этой модели производится не переламыванием ствола, а подствольным рычагом, что существенно продлевает точность и кучность стрельбы. Люфт ствола, со временем возникающий у "переломок", здесь абсолютно исключен за счет жесткого крепежа ствола в металлической муфте.

Соответственно, заряжание пулей тоже не стандартное. Для этого необходимо переместить затвор в крайнее переднее положение, вставить пулю в отверстие ствола, и вернуть затвор до упора назад, зафиксировав специальным упором. Под казенником расположено специальное углубление, куда попадает пуля, если ее упустить при заряжании, и откуда ее легко извлечь. Таким образом, преимущество подствольного рычага состоит не только в обеспечении неподвижности ствола, но и в заряжании с помощью затвора. При ручном заряжании пуля вкладывается в начало ствола до нарезов, и при выстреле часть энергии уходит на насаживание пули на нарезы ствола. При затворном заряжании пуля устанавливается глубже и насаживается на нарезы до выстрела, облегчая дальнейшее движение по каналу при стрельбе.

Ударно-спусковой механизм, по сравнению с Hatsan 125 TH, изменений не претерпел. Так же винтовка оснащена оригинальной пружиной "магнум", обеспечивающей высокую мощность оружия - 380 м/с начальная скорость пули. 

О бренде

Бренд Hatsan зарекомендовал себя как производитель надежного оружия, не только пневматического. Производственные мощности расположены в Турции. Это самый известный турецкий производитель с 1976 года. Заводы выполняют полный цикл производства, как металлических составляющих, так и деревянных частей винтовок. В целом изделия этого бренда позиционируются как выгодное приобретение по соотношению цена/качество, бюджетный вариант оружия, который при адекватном обращении прослужит долгие годы. Производитель использует в производстве более дешевые материалы по сравнению с конкурентами, но качество сборки, внешний вид и безотказность компенсируют этот недостаток. Ассортимент марки Hatsan охватывает весь модельный ряд пневматики - от однозарядных переломок до мощных винтовок предварительной накачки.

Комплектация

  • Винтовка
  • Инструкция
  • Упаковка
  • Сошки до комплекту, що постачається в Україну, не входять.
  • Гвинтівки в Україну імпортуються не з ослабленою пружиною, а із встановленою на заводі пружиною Супер Магнум, додаткові пружини в комплект не входять (на відміну від деяких країн, де через особливості законодавства завод Hatsan змушений встановлювати на гвинтівки ослаблені пружини, а пружину Супер Магнум окремо вкладає у комплект як додаткову).

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектацію при оформленні замовлення.)

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, які не досягли 18 років.

Характеристики

Загальна довжина
  • 1210
Довжина дула
  • 430 мм
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 12

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!