Кобура Beneks оперативна ТТ формована з кліпсою Шкіра Чорна

Кобура Beneks оперативна ТТ формована з кліпсою Шкіра Чорна

Продавець:Квадрат S

4.9/5  ( 66 оцінок )

515

Немає в наявності

3

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кобура оперативна ТТ формована шкіряна з кліпсою (чорна)

Кобура оперативна призначена для скритного носіння зброї.

Конструкція даної моделі передбачає три основних варіанти носіння:

1. Неоплачений варіант, при якому кобура підвішується збоку під рукою за рахунок системи регульованих пасових лямок. При цьому вона може додатково пристібатися до брючному поясу регульованою по висоті знімною ремінною петлею.

2. Якщо наплечное носіння не є кращим, можливо носіння кобури на ремені брюк. При цьому рекомендовано користуватися ременем шириною не більше 50 мм.

3. Третий скрытый вариант ношения обеспечивается специальной скобой-клипсой, при помощи которой кобура цепляется на пояс с внутренней стороны. Таким образом, кобура оказывается надёжно скрытой под брюками и внешней одеждой и совершенно не привлекает постороннего внимания. Требования к ширине ремня остаются теми же, что и при поясном ношении. Изделие специально формовано под ТТ, в точности повторяет контуры пистолета, надёжно облегает его, препятствуя заклиниванию оружия при быстром извлечении. Помещение оружия в кобуру, благодаря её конструкции, так же не составляет малейших проблем. Крім ТТ, кобура може підійти до пістолетів схожих по габаритах і конструкції.

Кобура ТТ виготовлена з товстої натуральної шкіри високої якості, а тому міцна, зносостійка, не втрачає форми в процесі експлуатації. Лямки системи підвіски також виготовлені з добротних шкіряних ременів і не розтягуються під впливом ваги та часу. Завдяки можливості регулювання, вся система в цілому не сковує рухів стрілка. Дана модель кобури повністю відповідає вимогам реальної експлуатації і може бути рекомендована для широкого кола користувачів, від аматорів до професіоналів.

Характеристики

Призначення
  • Для пістолета
Спосіб носіння
Сумісність
  • ТТ
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами