Пневматичний пістолет Borner Sport 306М

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Borner Sport 306М

Продавець:ZALP

4.7/5  ( 111 оцінок )

3 670

Є в наявності

24

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Для виготовлення її корпусу використовується високоміцний сплав металів, що забезпечує відчутну масу виробу - 950 гр. Приємний тягар у долоні не може не тішити поціновувачів зброї.

ОСОБЛИВОСТІ ПІСТОЛЕТА

Пістолет Borner Sport 306 (m) оснащений системою рухомого ствола. Постріл відбувається після самовзводу, модель може похвалитися довгим та легким ходом свого спускового гачка.

Декоративне оздоблення рукоятки крім естетичної функції спрямовано на підвищення комфорту від використання цього пневматичного пістолета Borner Sport 306 (m). Стрілець навіть після певного часу не відчуває напруги в руці. Під приємною на дотик рукояткою, обробленою міцним пластиком, ховаються підтискний гвинт і місце установки балончика з газом. Натискання на розташований у спускової скоби важіль дозволяє витягти магазин. Місткість металевої обойми – 19 сферичних куль зі сталі. При зрушенні подавача вниз відбувається його фіксація, що дозволяє заряджати обойму спокійно.

Потужність пневматичного пістолета Borner Sport 306M досить висока, виробник гарантує швидкість пострілу в 120 м/сек. Висока точність стрільби досягається з відстані від 10 до 12 м, при більшій віддаленості від мішені купчастість куль дещо знижується. Пістолет Borner Sport 306 (m) оснащений прицільними пристроями - мушкою і ціликом, на яких розташовані світловідбиваючі нитки для більш точного влучення в ціль в умовах поганої видимості.

Характеристики

Джерело енергії
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Місткість магазина
Загальна довжина
  • 205 мм
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!