Оптичний приціл Vortex Viper PST Gen II 1-6x24 (VMR-2 MRAD IR) (PST-1607)

Мінімальна кратність, х
  • 1
Максимальна кратність, х
  • 6

Оптичний приціл Vortex Viper PST Gen II 1-6x24 (VMR-2 MRAD IR) (PST-1607)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

27 572

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Що можна було б зробити, маючи найпопулярніший тактичний приціл на ринку? Зробити його ще краще! Саме так вчинила компанія Vortex, створивши другу генерацію прицілів Viper PST. Новий приціл Vortex Viper PST Gen II 1-6x24 (VMR-2 MRAD IR) був створений практично з нуля. Максимальне збільшення доведено до 6 разів, збільшено поле зору, барабани введення поправок стали низькопрофільними і отримали захисні кришки, об'єктив забезпечений невеликий інтегрованої блендою, до якої додано 54-мм накручивающаяся бленда, реостат підсвічування перенесений в більш зручне положення, а прицільна сітка стала легко читається і зручною для введення поправок. Незмінним залишилося тільки одне: цей приціл раніше забезпечує небувалу перевага стрільцям, які прагнуть зберегти лідерство в будь-якій ситуації, будь-то тактична стрільба або загінне полювання. Варто відзначити, що і кутові розміри елементів, сітки і крок барабанів введення поправок розраховані в одних одиницях - миллирадианах (MRAD). Преміум компоненти, використані в механізмах трансфокатора і внесення поправок, роблять процес зміни збільшення плавним, а процес внесення поправок чітким, підвищуючи довговічність механізмів в цілому. А такі особливості, як низькодисперсні XD-скла об'єктива, фірмове просвітлення XR, захисне покриття оптики ArmoTek, повний водозахист, заповнення аргоном, і монолітний 30-мм алюмінієвий корпус дозволяють прицілу Vortex Viper PST Gen II 1-6x24 (VMR-2 MRAD IR) не тільки задовольнити, але й значно перевершити всі очікування його щасливого власника.

Лінзи зі скла з екстра-низькою дисперсією забезпечують поліпшену передачу кольору і високу роздільну здатність зображення. Коефіцієнт заломлення нізкодісперсних стекол мало залежить від частоти світла (від спектру). Всі світлові хвилі заломлюються на однакову величину кута. Застосування даних стекол в конструкції об'єктивів дозволяє практично позбутися від такої неприємної аберації, як хроматизм. Вартість такого скла досить висока, з-за чого тільки виробники високотехнологічної оптики застосовують його в своїх продуктах преміум-класу.

Запатентований багатошарове покриття антивідблиску лінз Vortex XR дозволяє досягти максимального світлопропускання і чіткості зображення.

Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнювальними Про кільцями і захищена від проникнення вологи з міжнародного класу IPX7. Занурення в рідину протягом 30 хвилин на глибину 1 метр не завдасть приладу найменшого збитку і не вплине на його функціональність. Такий оптиці ніякі погодні умови не страшні.

Fogproof - означає, що корпус зсередини заповнений інертним газом, що виключає конденсацію вологи на внутрішніх поверхнях при перепаді температур. Як наслідок, оптика не запотіває зсередини, а також не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Прилад продувається інертним газом, в результаті чого повітря витісняється в даному випадку азргоном, який не вступає в реакції з іншими речовинами, не містить у своєму складі пари води і не конденсується на внутрішніх поверхнях оптики.

ArmorTek - надміцне гідрофобне покриття зовнішніх оптичних поверхонь, що забезпечує захист лінз від подряпин, води, масел і бруду.

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Мінімальна кратність, х
  • 1
Максимальна кратність, х
  • 6
Підсвітка прицільної марки
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами