Пневматичний пістолет ASG CZ 75D Compact (16086)

1 відгук

Код:  224973901

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет ASG CZ 75D Compact (16086)

1 відгук

Код:  224973901

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

3 141

Немає в наявності

2

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматичний пістолет ASG CZ 75D Compact (16086) від чеського виробника пневматики ASG – це досить приємний у всіх відносинах пістолет. Головною його перевагою є те, що він робиться в Чехії. Пістолет має дульне енергію менше трьох джоулів, і, у зв'язку з цим, продається вільно по досягненні 18 років і ніде не реєструється. Він стріляє сталевими омедненными кульками ВВ.

У палочный магазин входить 17 кульок. Це стандартний показник для пістолетів такого класу. В якості джерела енергії використовується 12-грамовий балончик з вуглекислим газом (СО2). Початкова швидкість кульки при цьому становить близько 120 метрів в секунду, що є середнім показником для газобалонної пневматики. Пістолет зроблений з збройового пластику.

Металевий Затвор. Він досить міцний і надійний. УСМ має можливість роботи і предвзводом і самовзводом. У пістолета рухомий затвор і функціонує затворна затримка. Є неавтоматичний запобіжник, відкриті прицільні пристосування (цілик з мушкою), також є планка пикаттини для установки різних аксесуарів. Присутній різьблення для кріплення глушника.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Джерело енергії
Тип боєприпасів
Місткість магазина
Вага, г
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!