Оптичний приціл Nikko Stirling Boar Eater 1-4х24 з підсвічуванням (NSBE1424)

Оптичний приціл Nikko Stirling Boar Eater 1-4х24 з підсвічуванням (NSBE1424)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

14 643

Немає в наявності

1

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оптичний приціл Nikko Stirling Boar Eater - це універсальний приціл з регульованою кратністю 1-4, відмінно підійде для загородним та облавного полювання. Основною особливістю даної моделі є велике поле зору - 48,1 м на 100 м. Такий професійний підхід компанії дозволив створити кращий "загонник" за такою доступною ціною.

Багатошарове просвітління лінз забезпечує чітке і контрастне зображення без спотворення кольорів і яскравості. На 1х кратності Nikko Stirling Boar Eater працює як закритий коліматорний приціл, створюючи комфортні умови для спостереження за місцевістю або рухомій метою. Завдяки підсвічуванню приціл можна легко використовувати навіть в темний час доби. Кратність 4х підійде для середніх дистанцій. Окуляр оснащений функцією фокусування, що дозволить людям зі слабким зором обходитися без окулярів.

Nikko Stirling Boar Eater має сітку 4 Dot Extreme - це модифікація прицільної сітки German 4, яка часто використовується для ходового полювання. Прицільна точка червоного кольору має 11 режимів яскравості і дозволяє використовувати оптику в будь-який час доби. В якості живлення використовується 1 батарейка формату CR2032, розташована в герметичному батарейному відсіку.

Регулювання і налагодження "загонника" відбувається за допомогою низькопрофільних пристрілювальний барабанчиков. Вони захищені від пилу і негоди спеціальними кришками.

Корпус виготовлений з алюмінію, що забезпечує необхідну міцність при стрільбі. Заповнення азотом не допускає запотівання зсередини при різких температурних перепадах.

Кріплення на зброю - відповідний кронштейн або кільця діаметром 30 мм. В комплект не входить.

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Підсвітка прицільної марки
Колір
  • Black
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами