Оптичний приціл Hawke Sidewinder 4-16x50 SF (SR PRO IR) (17211)

Мінімальна кратність, х
  • 4
Максимальна кратність, х
  • 16

Оптичний приціл Hawke Sidewinder 4-16x50 SF (SR PRO IR) (17211)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

15 664

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Професійна спортивна стрільба вимагає високої швидкості і точності, які здатний забезпечити далеко не кожен оптичний приціл. Особливості конструкції, якість оптики та комплектація прицілів Hawke Sidewinder є високим стандартом, як для стрільців-спортсменів, так і для мисливців, провідних стрілянину на великі дистанції. Дані приціли призначені для високоточного пневматичної зброї, так і для потужних нарізних рушниць. Приціли Sidewinder забезпечені спеціальними дальномерными сітками з двокольорового підсвічуванням. Вони також оснащені механізмом бічній відстройки паралаксу, керованим великим колесом-равликом, покажчиком дистанції відстройки паралаксу, системою блокування фокусування, системою блокування барабанів внесення поправок, сонцезахисної блендою. Корпус прицілів водозахищений та азотонаполненный, а об'єктив і окуляр надійно закриваються кришками типу Flip-Up, поставляються в комплекті.

Оптичні характеристики даних прицілів багато фахівців вважають неперевершеними в даній ціновій категорії. На всі оптичні поверхні прицілу (ахроматична лінза об'єктива, окуляр, обертаюча система) нанесено 18 шарів високоінтенсивного просвітлюючого покриття фіолетового відтінку. Як результат - близька до ідеальної світлопропускна здатність, що забезпечує чітке і контрастне зображення.

Ударостійкий корпус виконаний у вигляді монолітної алюмінієвої труби, в якій надійно закріплені всі оптичні елементи. Конструкція відмінно справляється як з різновекторної віддачею пружинно-поршневої пневматики, так і з віддачею вогнепальної нарізної і гладкоствольної зброї великих калібрів. Корпус покритий двостороннім матовим анодуванням чорного кольору. Зовні покриття не стирається і перешкоджає появі подряпин. Всередині покриття розсіює світло і не дозволяє поширюватися відблисків і переотражениям. Кільце трансфокатора має тактильно зручну профільовану накатку, завдяки чому процес зміни збільшення стає плавним і точним. Корпус герметичний, захищений від попадання води і наповнений сухим азотом щоб уникнути запотівання оптики зсередини при перепаді температур. Об'єктив і окуляр мають різьблення, що дозволяє приєднувати додаткові аксесуари, такі як сонцезахисна бленда і кришки типу Flip-Up, що входять в комплект поставки прицілу. Кришки нагвинчується з допомогою спеціального інструмента, що поставляється в комплекті, і можуть бути встановлені також і поверх захисної бленди.

Приціл оснащений зручною бічною системою відстройки паралаксу SF (Side Focus) на відстані від 10 ярдів (9 метрів) до нескінченності. Приціл можна використовувати як з великим 100-мм колесо відстройки паралаксу (так званої равликом) для спортивної стрільби, так і без нього, відбудовуючи паралакс стандартним барабаном на корпусі при стрільбі на полюванні. Колесо відстройки паралаксу має гумову вставку, з допомогою якої щільно сідає на барабан відбудови. Для точної, швидкої і зручної відстройки паралаксу приціл оснащений спеціальним покажчиком. Курсор фіксується на трубі прицілу в положенні між окуляром і настроечными барабанчиками, вказуючи на поточну дистанцію відстройки паралаксу. Для швидкого наведення різкості на мета передбачена система фокусування Fast Focus на окулярі. Спеціальний стопорний механізм блокує кільце фокусування, запобігаючи випадкове зміщення.

Барабани введення поправок по вертикалі і горизонталі у прицілу відкриті, сконструйовані за тактичною схемою, і мають ціну поділки 0.25 МОА. Така тактична конструкція значно полегшує введення необхідних поправок по ходу стрільби, що особливо актуально при спортивній стрільбі, швидкісній стрільбі або стрільбі на далекі дистанції. За один повний поворот барабана точка прицілювання коригується на 15 МОА в необхідному напрямку. Барабани введення поправок оснащені спеціальною берилієвої пружиною, що перешкоджає "відведенням" прицільної сітки. Барабани мають систему фіксації, що перешкоджає зсуву налаштувань. Досить підняти або опустити барабан, щоб його розблокувати або заблокувати. Також конструкцією передбачена можливість калібрування барабанів для фіксації початкової точки введення поправок на позначці "нуль".

SR PRO IR - це функціональна дальномірна сітка, ексклюзивно розроблена компанією Hawke Optics, яка буде зручна для стрільців, детально працюють з траєкторією польоту кулі. Центральне подсвечивающееся перехрестя досить тонкий, щоб не перекривати мета. Бічні порожнисті прямокутні області служать для масштабування місцевості. Всі компоненти цієї сітки мають строго регламентовані розміри, відстані між усіма елементами також регламентовані. Зазначені розміри будуть вірні при 8-кратному збільшенні. Однак сітка забезпечує зручні точки прицілювання, незалежно від калібру, швидкості польоту або обраного збільшення. Достаточно просто ввести все необходимые данные в бесплатный баллистический калькулятор X-ACT  и получить персональные расчеты для конкретного оружия и типа патрона.

Значительным преимуществом является то, что сетка выгравирована на стеклянной пластине. Это обеспечивает практически 100% защиту сетки от разрушительного влияния разновекторной отдачи пружинно-поршневой пневматики. Кроме того все элементы сетки достаточно тонкие и не перекрывают цель.

Важливим моментом є наявність двокольорового підсвічування прицільної сітки. Червона підсвітка більш яскрава і нею зручніше користуватися в денний і вечірній час доби. У нічний час менш дратівливий для очей зелений колір дає чіткі контури прицільної марки і не засвічує площину спостереження. Кожен з кольорів має 5 ступенів яскравості.

Характеристики

Тип прицілу
Живлення
Мінімальна кратність, х
  • 4
Максимальна кратність, х
  • 16
Підсвітка прицільної марки
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами