Питання покупців про Пневматичний пістолет Crosman C11

3 відгуки

Код:  224984989

Цікавить додаткова інформація?
  • Євгеній Корчевський
    Продавець: ZALP

    Питання. Це оригінальний С11? На фото нестандартна упаковка пістолета.

  • коридорас вуалевый
    Продавець: Альфаско

    може поліція пред'явити за пневмат?

    • Продавець Альфаско

      Ні, не може, але Ви маєте бути повнолітнім, а також не користуйтесь і не демонструйте цю зброю у публічних місцях. Також бажано мати при собі чек покупки.

  • Енактентій Бест
    Продавець: Альфаско

    Вітаю, скільки я можу по часу (година, день) проходити з цим пістолетом в якому буде стояти балон с02 ? я маю на увазі, сам со2 не виходить з балону коли він стоїть в пістолеті, чи це трапляється тільки з пострілами? і ще, його потрібно буде кожного разу чистити як це роблять з травматичною та огнестрільною зброєю?

    • Продавець Альфаско

      Вітаємо! Не рекомендується взагалі залишати балон у пістолеті, тому що балон натискає на прокладку і та втрачає еластичність, через якийсь час почне травити газ. ВІдстріляли балон, викидайте. Якщо в балоні залишився газ, викрутіть його повільно, поступово стравлюючи, різко не можна, і викидайте. Щодо чищення, воно не тільки не потрібне, але й заборонене. Гладкий ствол не брудниться від сталевих кульок взагалі. Ствол у пневматичних газобалонних пістолетах рухомий взад-вперед, при чищенні він стукає об магазин и потім знадобиться ремонт.