Кобура Front Line KNGxxSR з замком для Glock 19/23/32. Матеріал - Kydex. Колір - чорний (2370.22.65)

Кобура Front Line KNGxxSR з замком для Glock 19/23/32. Матеріал - Kydex. Колір - чорний (2370.22.65)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 240 оцінок )

1 650

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Front Line KNGxxSR – лінійка поясних кобур відкритого типу з системою блокування SR Lock. Кобура виконана з сучасного матеріалу Kydex, який має ряд переваг перед іншими матеріалами: він волого - і грязестойкий, ударостійкий, легкий і довговічний, також він надійно утримує зброю лише завдяки своїй жорсткості.

Для забезпечення максимальної фіксації зброї, кобури KNGxxSR оснащені системою блокування SR Lock, яка надійно утримує пістолет. Для того, щоб дістати пістолет, необхідно натиснути на бічний важіль середнім пальцем. Кріпиться кобура з допомогою спеціальної лопаті.

Front Line KNG18SR – це лінійка поясних кобур відкритого типу з системою блокування SR Lock. Кобура виконана з сучасного матеріалу Kydex, який має ряд переваг перед іншими матеріалами: він волого - і грязестойкий, ударостійкий, легкий і довговічний, також він надійно утримує зброю лише завдяки своїй жорсткості. Для забезпечення максимальної фіксації зброї, кобура KNG18SR оснащена системою блокування SR Lock, яка надійно утримує пістолет. Для того, щоб дістати пістолет, необхідно натиснути на бічний важіль середнім пальцем. Кріпиться кобура з допомогою спеціальної лопаті. Кобура Front Line KNG18SR виготовлена під пістолети Glock 19, Glock 23 і Glock 32.
Характеристики:
Матеріал кобури: Kydex;
Носіння кобури: правобічна;
Колір: Чорний.

Характеристики

Спосіб носіння
Сумісність
  • Glock-23, Glock-32, Glock-19 
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами