Змінний модуль для саундмодератора A-TEC Optima-45 - кал .338 (3674.02.73)

Змінний модуль для саундмодератора A-TEC Optima-45 - кал .338 (3674.02.73)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 237 оцінок )

9 890

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

A-TEC Optima 45 – новий компактний саундмодератор, який поєднює в собі невелику вагу, модульну конструкцію і швидку фиксафию на дульнев зрізі.

Завдяки полуинтегрированной системі, даний модератор збільшує загальну довжину зброї всього на 150 мм. Модульна конструкція дозволяє розібрати саундмодератор на кілька складових частин, що значно спрощує процес обслуговування і чищення. Також стрілок на власний розсуд може замінювати частини модератора в залежності від завдання або калібру.

Саундмодераторы A-TEC Optima-45 забезпечують зниження рівня звуку пострілу на 29дБ, маса приладу при цьому не перевищує 285 р.

Для установки на зброю досить одягнути саундмодератор на спеціальний адаптер A-Lock Mini і повернути на 60 градусів для надійної фіксації.

УВАГА!: Щоб уникнути застрявання всередині саундмодератора різьбового адаптера-перехідника, перед установкою саундмодератора переконайтеся, що адаптер посаджений на стовбур за допомогою фіксатора різьби (для розбірних з'єднань). Зовнішню різьбу на адаптері рекомендується змащувати високотемпературної консистентним мастилом (наприклад, Bore Tech EXTREME GREASE HD або Shooters Choice All Weather High-Tech Grease).

 

Характеристики

Габарити (ДхШхВ), см
  • .338
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами