Пістолет пневматичний Sig Sauer Air 1911BB Spartan (1625.01.46)

Тип боєприпасів

Пістолет пневматичний Sig Sauer Air 1911BB Spartan (1625.01.46)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 237 оцінок )

5 360

Немає в наявності

3

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Sig Sauer Air 1911 – пневматичний напівавтоматичний пістолет для стрільби сталевими кульками в калібр 4,5 мм за рахунок тиску від змінних балонів з вуглекислим газом (СО2).

Модель Air 1911 розроблена командою інженерів SIG SAUER під керівництвом стрілка міжнародного класу, чемпіона по швидкісній стрільбі з пістолета у відкритому класі Міжнародної конфедерації практичної стрільби (IPSC) – Макса Мішеля (Max Michel), про що свідчить оригінальний логотип, вигравіруваний на затворній рамі пістолета.

Під час розробки пістолета Sig Sauer Air 1911 головною метою команди інженерів було створення повного аналога вогнепальної версії, але в калібрі .177 (4,5 мм). Основне призначення – для максимально безпечної тренувальної стрілянини і вдосконалення стрілецьких навичок зі значною економією на боєприпасах.

Пневматичні моделі Air 1911 мають рухомий затвор Blowback, що імітує віддачу під час стрільби, а також повністю відповідає бойовому аналогу по масі, габаритам і розташуванням органів управління.

Серед інших особливостей моделі, слід також відзначити наявність спрямовуючої Weaver/Picatinny під стовбуром, для встановлення ліхтаря або лазерного целеуказателя.

Sig Sauer Air 1911BB Spartan – спеціальна версія пневматичного пістолета 1911BB з яскравим більш войовничим дизайном. Затворна рама і накладки рукоятки декоровані оригінальної гравіюванням з легендарною фразою спартанського царя Леоніда I – «Молон лабі», яка в перекладі з давньогрецької означає «Прийди і візьми».

Модель Sig Sauer 1911 "We The People" має максимальну схожість з оригіналом: реальний вага і габарити пістолета ідентичні. Основною особливістю є простота, легкість розбирання та неперевершений дизайн, який складно забути.

 

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Особливості
Загальна довжина
  • 22.1 мм
Калібр
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!