Кобура стегновий - штурмова для ПМ чорна (019)

Кобура стегновий - штурмова для ПМ чорна (019)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 240 оцінок )

791

Немає в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Стегновий тактична кобура для пістолета Макарова

Збираєтеся на виконання бойового завдання або просто для розважальної стрільби з пістолета Макарова на природі? Тоді вам просто необхідна зручна і багатофункціональна якісна тактична стегновий кобура. Стегновий кобура для пістолета Макарова, виготовлена з синтетичних, не всмоктують вологу, тканин. Це універсальна тактична стегновий кобура, в яку можна покласти пневматичний або бойовий пістолет Макарова. Пістолет в кобурі закріплюється регульованим ремінцем з кнопкою і липучкою поверх кнопки. У цій стегнах штурмової кобурі так само є спеціальний кишеню для магазину з патронами.

Надійне кріплення

Кобура легко кріпиться до ноги на стегно. Ремені, оснащені замками типу "fastex", дозволяє надійно зафіксувати кобуру на стегні. Застосування в конструкції таких замків дозволяє знімати та одягати кобуру в лічені секунди. Також є довге кріплення на тактичний або звичайний поясний ремінь для фіксації кобури по висоті. Ця шлейка так само має регулювання по довжині і стрілок легко зможе підігнати розташування кобури на стегні під свій зріст. Саму кобуру можна легко відстебнути від кріплення і носити окремо.

Якісний матеріал

Виготовляється така штурмова стегновий кобура для пістолета з тканини "Оксфорд". Оксфорд – це міцна і легка водовідштовхувальна тканину, що відноситься до виду спецтекстиля, яка використовується для виготовлення рюкзаків, взуття, туристичного спорядження (намети) та спецодягу. Завдяки нанесенню на внутрішню частину тканини поліуретанового і полівінілхлоридного покриття, яке не допускає збирання бруду між волокнами. Цей матеріал дуже міцний і довговічний, не пропускає воду і не чутливий до капризів природи (не тріскається шкіра від спеки, і не замерзає взимку). Зброя буде знаходитися в безпеці, і надійно захищене від дощу, снігу та інших несприятливих погодних явищ.

Характеристики

Спосіб носіння
Матеріал
Додаткові характеристики
  • набедренная (тактическая)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами