Пневматичний пістолет Borner PM-49 (ПМ Макар)

1 відгук

Код:  236554783

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет Borner PM-49 (ПМ Макар)

1 відгук

Код:  236554783

Продавець:FreeLine

5/5  ( 39 оцінок )

3 300

2 999

Є в наявності

29

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Це стильна копія знаменитого пістолета Макарова компанії Borner. Пневматичний пістолет Borner ПМ49 оснащений подвійним механізмом: можливий самовзвод або попередній ручний взвод курка. У спускового гачка Borner ПМ49 два ходи: м'який попередній і жорсткіший робітник. Калібр зброї – 4,5 мм, а ємність магазину – 17 куль (сталевих куль BB).

Маса пневматики – 650 гр. По масі пістолет не дуже відрізняється від бойового, в руці стрілка різниця практично не відчутна. Пістолет Borner ПМ 49 оснащений підтискним гвинтом відкритого типу. Пристосування для прицілу не регулюються, але точність стрілянини від цього не страждає. На верхній поверхні стовбура нанесена смужка антивідблиску. Виконаний за аналогією бойового аналога запобіжник добре діє, його активація призводить до блокування спускового гачка.

Borner ПМ49 на рукоятці має темно-коричневу накладку, що доповнює схожість із відомим Макаровим. Щоб встановити балончик із СО2, необхідно зрушити пістолетну рукоятку назад. При цьому відкривається доступ до посадкового місця та підтискного гвинта.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Джерело енергії
Тип боєприпасів
Місткість магазина
Калібр
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!