Пістолет пневматичний Kral NP-03 PCP

Пістолет пневматичний Kral NP-03 PCP

Продавець:XTop

4.2/5  ( 84 оцінок )

10 150

Немає в наявності

2

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Kral Puncher NP-03 – пневматичний пістолет з попередньою накачуванням (PCP) для розважальної і тренувальної стрільби. На відміну від моделі NP-01, NP-03 має збільшений об'єм резервуара – 180 см3. Максимальний тиск – до 200 бар. Вбудований манометр, що дозволяє контролювати рівень тиску в подствольном резервуарі. Регульований спуск дає можливість стрілку налаштувати зброю під себе.

Продуманий дизайн пістолета і передові тактичні рішення в його конструкції дозволяють використовувати дану модель як компактну пневматичну гвинтівку, разом із встановленим телескопічним прикладом.

Перезарядка здійснюється бічним важелем взведення, який розташований з правого боку ствольної коробки. Пістолет обладнань змінним багатозарядним магазином. На ствольній коробці є планку «Ластівчин хвіст» для встановлення прицілу коліматора, який входити у комплект поставки. Планка Weaver/Picatinny на цівку призначений для монтажу додаткових аксесуарів, наприклад, підствольного ліхтаря.

Puncher NP-03 можна використовувати як традиційний пневматичний пістолет, від'єднавши легкознімний телескопічний приклад від пістолетної рамі. Приклад обладнаний регульованими по висоті подщечником і м'яка яким поліуретановим потиличником.

Пістолети пневматичні: PCP (з попередньою накачуванням) Початкова швидкість, м/с: 340 Матеріал накладки/рукояті: Пластик загальна Довжина, см: 63 Маса: 2,5 кг Прицільні пристосування: Відсутні Кількість зарядів: 14 Запобіжник: Ручний Довжина стовбура, см: 27 Комплектація: Паспорт (1), Ключ шестигранний (1), Магазин 12-ти зарядний(2), Одне-зарадяная полку (1), Штуцер заправки (1), Ущільнювальне кільце (4), Додаткова планка (1), Болт (1) Кількість пострілів від однієї заправки: 56 об'єм резервуара, см3: 180 Країна походження: Туреччина Енергія, Дж: 19.9

Характеристики

Джерело енергії
Особливості
Калібр
Запобіжник
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!