Кобура Beneks для ПМ стегновий з платформою Oxford 600d Піксель

Кобура Beneks для ПМ стегновий з платформою Oxford 600d Піксель

Продавець:Квадрат S

4.9/5  ( 69 оцінок )

950

Є в наявності

3

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кобура стегновий ПМ з платформою (oxford 600d, піксель)

Призначена для носіння пістолета ПМ.

Складається з платформи і кобури з чохлом під запасний магазин. Кобура відокремлюється від платформи і може носиться на поясному ремені.
Кобура з чохлом під запасний магазин фіксується на платформі в одному положенні - вертикально. Кобура одягається на поліамідну стропу, пришиту до платформи з одного боку. З іншого боку стропа надійно застібається на чотири кнопки. Додаткову фіксацію кобури забезпечує стрічка велкро (липучка), що нашитий на стропу і задню накладку кобури.
Сама кобура виготовлена з комбінації синтетичних матеріалів. Тканина лицьового шару Oxford 600D кольору "піксель", середній шар - еластичний пластик, виворітний шар - спінений синтетичний матеріал з велюровим покриттям. Хлястик кобури застібається на фронтальній стороні на дві кнопки, для більш надійної фіксації пістолета. Хлястик чохла під запасний магазин застібається на кнопку і додатково фіксується липучкою. Обидва хлястика жорсткі, зроблені з міцної поліамідної стрічки, шириною 25 мм, продубльованою еластичним пластиком.
Пістолет "сидить" в кобурі щільно. При витягнутому пістолеті, кобура добре тримає форму завдяки жорсткій основі.
Платформа виготовлена з комбінації тих же матеріалів, що і кобура. До стегна платформа фіксується за допомогою щільної гумки шириною 50 мм, з регульованою довжиною. Гумка застібається на пластикову пряжку-фаст з замком. До поясного ременя платформа фіксується петлею з поліамідної стропи з нашитою стрічкою велкро (липучкою). Липучка на стропі дозволяє регулювати положення платформи по вертикалі. До верхньої стропі платформа також пристібається на пряжку-фаст з замком.

Характеристики

Спосіб носіння
Сумісність
  • ПМ, ПМР, ВІЙ
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами