Оптичний приціл Hawke Vantage 3-9x50 (30/30) (922124)

База кріплення
Мінімальна кратність, х
  • 3
Максимальна кратність, х
  • 9

Оптичний приціл Hawke Vantage 3-9x50 (30/30) (922124)

Продавець:SVM

4.8/5  ( 21 оцінок )

4 095

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нова серія оптичних прицілів Vantage втілила кращі характеристики оптики компанії Hawke: простота використання, надійність конструкції і доступна ціна. Завдяки монолітному алюмінієвому корпусу, ці приціли тепер ще більш стійкі до потужної віддачі і рекомендовані для установки на вогнепальні та пневматичні гвинтівки будь-якого калібру. Оптичні приціли Hawke Vantage з заводської фіксованого відбудовою паралакса - відмінний вибір для стрільби на середні дистанції по рухомим цілям. На водонепроникний, азотонаполненный корпус прицілу методом анодування нанесено стійке матове покриття. Таким чином, приціли Hawke Vantage розраховані на тривалий час служби під навантаженнями навіть у складних погодних та експлуатаційних умовах не залежно від того, встановлені вони на пневматичному або вогнепальну зброю. Hawke Vantage - новий стандарт якості в своїй ціновій категорії.

Головна характеристика будь-якого прицілу - це якість оптики. Приціли Hawke Vantage належать до оптичних приладів з високою якістю оптики. На всі оптичні поверхні (ахроматичний об'єктив, окуляр і обертаюча система) нанесено 11 шарів просвітлюючого покриття, яке багаторазово зменшує втрати світла при відбитті і забезпечує високий дозвіл зображення мети.

Ударостійкий корпус виконаний з легкого і міцного алюмінієвого сплаву. Як зовні, так і всередині методом анодування корпус покритий чорним матовим покриттям, яке не стирається, не дряпається і забезпечує відмінні експлуатаційні характеристики. Всі рухомі частини корпусу мають профільовану накатку, завдяки чому налаштування прицілу навіть в товстих зимових рукавичках не складе проблем.

Корпус герметичний, захищений від попадання води і наповнений сухим азотом щоб уникнути запотівання оптики зсередини при перепаді температур.

Характеристики

Тип прицілу
База кріплення
Мінімальна кратність, х
  • 3
Максимальна кратність, х
  • 9
Підсвітка прицільної марки
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами