Рюкзак-чохол для зброї LeRoy Volare колір - олива (120 см)

Рюкзак-чохол для зброї LeRoy Volare колір - олива (120 см)

Продавець:LiKEO

4.7/5  ( 45 оцінок )

1 100

Немає в наявності

3

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Чохол рюкзак для зброї LeRoy знадобиться для перенесення гладкоствольних мисливських рушниць у міських умовах, оскільки згідно із законом їх необхідно транспортувати окремо від боєприпасів. Що й здатний забезпечити спеціалізований кейс.

Для цього рюкзак для зброї LeRoy оснащений відразу парою кишень (розмір 18х13 сантиметрів), один з яких може застосовуватися для зберігання набоїв, а інший можна зробити сховищем для інших мисливських дрібниць. Наприклад, манків чи наборів для чищення рушниць.

Рюкзак для зброї серійно виготовляється з тканини Оксфорд відразу в кількох варіаціях довжини – від 100 до 140 сантиметрів. Ширина та висота стандартна у всіх випадках – 25х6 сантиметрів. Захистити зброю від механічних впливів рюкзак покликаний за допомогою восьми міліметрового шару піни, а від небажаних потертостей, що часто виникають при транспортуванні – синтетична підкладкова тканина. Багато рибалок не тільки отримують задоволення від облову вітчизняних водойм. трепетом ставляться до полювання. І якщо під час риболовлі можна обійтися деякими власноруч створеними засобами, то екіпірування для полювання не можна назвати масштабним, але його нестача гостро відчувається будь-яким мисливцем. Першочерговим елементом тут, звичайно ж, є рюкзак для зброї, а найкращою його варіацією на вітчизняному ринку, яка поєднує комфорт та бюджетну ціну, можна назвати модель від LeRoy. Вона дозволяє з комфортом транспортувати, а також зберігати рушниці, а при потребі і складні мисливські арбалети.

Характеристики

Призначення
Матеріал
Розміри
  • 120*25*6
Колір
  • Оливковий
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами