Револьвер Флобера Stalker S 3" (пластик коричневий)

1 відгук

Код:  244917247

Місткість барабана
Матеріал накладки на ручці

Револьвер Флобера Stalker S 3" (пластик коричневий)

1 відгук

Код:  244917247

Продавець:FreeLine

5/5  ( 39 оцінок )

4 500

Немає в наявності

82

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Револьвери під патрон Флобера (калібр - 4 мм) згідно з чинним законодавством не є вогнепальною зброєю і можуть продаватися вільно. При цьому, зовнішній вигляд револьверів настільки реалістичний, що з першого взгяда його елементарно прийняти за бойовий!

Револьвери STALKER з коротким стволом призначені для розважально-спортивної стрільби і придбання навичок поводження зі зброєю. Стовбур довжиною 7,6 см забезпечить більш високу початкову швидкість кулі при пострілі.

Перевагою цього типу зброї є простота використання, висока надійність і при цьому відносно доступна ціна. Модель STALKER S 3" відрізняється матеріалом виготовлення барабана. В даному випадку исползуется силумін - це сплав алюмінію з кременем.

Відмінне співвідношення ціна-якість. Револьвер поставляється в пластиковому кейсі, з інструкцією та спеціальним йоржиком для чищення.

Характеристики

Калібр
  • 4 мм
Довжина дула
Початкова швидкість кулі
  • 160 м/с
Місткість барабана
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Денис
    Відгук від покупця. Продавець: FreeLine

    Ребята если кто сталкивался с подобной проблемой подскажите,я разочарован и расстроен, придется либо в ремонт,хотя я только купил,либо возвращать товар и тяжело заработанные деньги...

    Переваги:
    Внешне выглядит новым как с завода
    Недоліки:
    Револьвер не работает,флажок не двигается,барабан не крутится и не открывается,курок не взводится,не стреляет,что мне продали я не знаю,но уверен в том что к клиенту,то есть мне отнеслись похабно