Кульки Gamo Master TS-22 200 шт. (6321768)

Кульки Gamo Master TS-22 200 шт. (6321768)

Продавець:ВІХА

4.6/5  ( 414 оцінок )

220

Немає в наявності

Гарантія. Відсутня Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кульки GAMO Master TS-22 200 шт. (6321768)

Якщо говорити про боєприпаси до пневматики, то неможливо оминути увагою головного спеціаліста» з виробництва патронів до пневматичної зброї – іспанська збройовий бренд Gamo, який займається створенням і випуском цієї продукції вже впродовж півтора століть. Всі кульки і кульки, які виготовляються на фірмовому заводі, постійно проходять через процедуру перевірки якості та вилучення бракованих примірників. З цієї причини ви гарантовано отримаєте високоякісний товар, якщо зупините свій вибір на боєприпасах Гамо.

Серед величезного різноманіття випускаються іспанським брендом патронів найбільше поширення серед стрільців отримали свинцеві кульки. Саме вони якнайкраще підходять для стрільби з пневматичної з нарізним стволом, адже при проходженні нарізами пулька як би «розкручується» і тим самим набуває додаткові аеродинамічні властивості, які формують правильну траєкторію і дальність її польоту.

Саме з свинцю зроблені і кульки Master TS-22 від Gamo. Ці боєприпаси виготовлені справжніми майстрами і призначаються для таких же майстрів-аирганеров. Калібр патронів відрізняється від українського стандарту і складає п'ять з половиною міліметрів. Слід зауважити, що зброю з таким калібром заборонено в нашій країні, тому і використовувати його потрібно обережно і бути готовим нести відповідальність за придбання. Це ж стосується і патронів аналогічного калібру.

Характеристики

Матеріал
Вид
Гарантія
  • Відсутня
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення