Кульки Gamo Expander 250 шт. (6322524)

3 відгуки

Код:  245245723

Кульки Gamo Expander 250 шт. (6322524)

3 відгуки

Код:  245245723

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 408 оцінок )

182

Немає в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кульки GAMO Expander 250 шт. (6322524)

Якісні патрони для полювання або розважальної стрільби не менш важливими, ніж хороше пневматичну зброю. Саме від них залежить точність пострілів, їх купчастість і прицільна дальність стрільби. З цих причин і вибирати боєприпаси слід виходити з того, для чого ви плануєте використовувати пневматику.
Для довгоствольних пневматичних гвинтівок, мабуть, одним із самих підходящих типів кульок є свинцеві кульки Expander, які виробляються в Іспанії збройовим будинком Gamo.

Кульки виготовляють з свинцю, вага кожного патрона складає 0.51 грама.

Ці боєприпаси відрізняються гострою конічною формою головки типу pointed. Багато непрофесійні аирганеры помилково вважають, що така форма забезпечує цим пулькам більшу пробивну здатність, однак цей параметр у Експандеру цілком порівнянний з боєприпасами типу round зі сферичною формою головки. Приблизно на такому ж рівні знаходиться і купчастість стрільби кулями зазначеної моделі.

Слід зазначити, що в патронах конічної форми надзвичайно важлива правильність конуса. Саме цей параметр надалі і впливає найбільшою мірою на аеродинамічні властивості патрона і на правильність траєкторії його польоту. Про якість виготовлення кульок Gamo, як і взагалі всієї пневматики зазначеного бренду, вже ходять легенди, тому купуючи боєприпаси Expander ви можете бути впевнені в їх першокласних технічних характеристиках.

Характеристики

Вид
Матеріал
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення