Пневматична гвинтівка Gamo Quicker 10 (61100371-Q)

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Gamo Quicker 10 (61100371-Q)

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 402 оцінок )

10 864

Немає в наявності

1

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматична гвинтівка поворотного типу на 10 зарядів. Економте свій час на перезаряджання для більш швидких попадань

Gamo's Quiker 10 являє собою солідну пневматичну гармату в 24 Джоуля з 10-кратним швидким пострілом Gamo. Ця ексклюзивна технологія заснована на ротаційному магазині для кількох пострілів, який дозволяє стрілку робити до 10 пострілів, не торкаючись однієї кульки, покращуючи автономність користувача, скорочуючи час перезарядки і забезпечуючи більш динамічну, гнучку і задовольняє полювання. Ця модель також включає в себе двоступінчастий регульований спусковий механізм CAT, який гарантує плавну і нестандартну стрілянину, систему зниження віддачі останнього покоління (RRR) і точний матовий чорний.

Оскільки це дуже революційне пневматична зброя, воно повинно було мати і дуже революційну технологію. Технологія 10X дозволяє пневматичної зброї Gamo стріляти до 10 разів, не торкаючись жодної кулі. Просто «зламавши» стовбур і натиснувши на спусковий гачок, стрілець отримає до 10 блискавичних наступних пострілів. Quicker-10 включає в себе приціл 4x32 мм, щоб забезпечити успішне попадання в ціль. Цей пневматичний пістолет ідеально підходить для змагань зі стрибків у воду і гонок на час.

Ця гвинтівка GAMO Quicker 10 також має інші важливі технології:

Система глушників Whisper Maxxim. Цей красивий хлопець тихий і ефективний. Цей поганий хлопець з глушників робить Quicker-10 дійсно добре виглядати пневматичною зброєю і тихіше, ніж хто-небудь інший.

Є віддача проблемою? Не з Quicker-10 Maxxim, так як він оснащений технологією Gamo SWA, яка знижує поглинання на 74% більше, ніж стандартні подушки віддачі. Він також включає в себе рейку для зменшення віддачі (RRR), в якій використовується алюмінієва конструкція з двох частин, розділених подвійними полімерними стійками для поглинання ударних хвиль. Після монтажу напруги віддачі у внутрішні компоненти прицілу знижуються майже на 100%. Настав час зберегти термін служби вашого прицілу.

Ще одним важливим фактором, який слід враховувати при швидкій стрільбі з допомогою Quicker-10, є точність. Таким чином, на додаток до Whisper Maxxim та технологій зниження віддачі, цей пневматичний пістолет оснащений тригером настроюваного дії (CAT), який дозволяє незалежно регулювати 1-ю і 2-ю ступені їх тригера. Стріляй, коли будеш готовий!

Характеристики

Загальна довжина
  • 1090
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Джерело енергії
Місткість магазина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!