Пневматична гвинтівка Hatsan Torpedo TH 150 Vortex

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Hatsan Torpedo TH 150 Vortex

Продавець:Фануччи

4.8/5  ( 60 оцінок )

14 616

Немає в наявності

11

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 6 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Основним і головним відзнакою Hatsan Torpedo TH 150 Vortex від Hatsan 150 є наявність газової пружини Vortex (запатентованої компанією Хатсан). Її використання в пневматичні гвинтівки підвищує надійність і потужність зброї, а так само зменшує віддачу. Та й стріляє така гвинтівка набагато тихіше, ніж зі звичайної пружиною.

Пневматична гвинтівка Hatsan Torpedo TH 150 Vortex

Гвинтівка Hatsan Torpedo TH 150 Vortex модифікація однієї з найпотужніших пружинно-поршневих гвинтівок - Hatsan 125ТН, головні відмінності від базової моделі полягають в умовно нерухомому стовбурі і подствольном важіль взводу. Потужність Hatsan Torpedo TH 150 Vortex залишилася на колишньому рівні (380м/с) спуск і курковий запобіжник теж не зазнали особливих змін. Ложе з пістолетною рукояткою має щоку і вже вкручені антабки для установки наплічного ременя, походить виключно для правші. Довжина ложі регулюється проставками, три проставки поставляються разом з гвинтівкою.

Hatsan Torpedo TH 150 Vortex оснащена умовно-нерухомим стовбуром і подствольной системою взведення з болтовим механізмом заряджання (умовно - тому, що стовбур знаходиться в нерухомому кожусі, але в кожусі - він рухливий).На сьогоднішній день це найбільш прогресивна схема заряджання для пневматичних гвинтівок і її, слідом за Хатсаном, починають застосовувати й інші виробники пневматичної зброї. Її популярність пояснюється просто: у звичайних переломних гвинтівок рано чи пізно виникає люфт казенника, який тягне за собою зниження точності стрільби. У Hatsan Torpedo TH 150 Vortex стовбур жорстко закріплений в металевій муфті, так що будь-який люфт виключено, що гарантує високу купчастість стрільби і через багато років експлуатації.

Баланс і ергономіка гвинтівки дозволяють вести точну і комфортну стрілянину з будь-якого положення. При цьому установка оптичного прицілу абсолютно не псує загальний баланс гвинтівки.

Опис Hatsan Torpedo TH 150 Vortex:

Пневматична гвинтівка Hatsan Torpedo TH 150 Vortex - оснащена газовою пружиною Vortex і є однією з останніх розробок гвинтівок магнум класу від Hatsan.

  • Початкова швидкість кулі 380 м/с.
  • Ергономічне ложе зі щокою приклада типу Монте-Карло виготовлено з високоякісного пластику в традиційному мисливському стилі. Пістолетна рукоятка і цівка мають спеціальну насічку для найкращого контролю над гвинтівкою під час стрільби.
  • Пластиковий приклад обладнаний фірмовою системою Triopad з стільниковим гумовим потиличником пом'якшує віддачу, а що постачаються накладками регулюється довжина приклада.
  • На прицільної планці і мушці встановлені контрастних кольорів фиберооптические нитки типу TruGlo, що полегшують прицілювання в умовах недостатньої освітленості, наприклад в сутінках.
  • Гвинтівка Hatsan Torpedo 150TH оснащена кронштейном для кріплення оптики, мають спеціальне стопер-пристрій для поглинання ударів. Таке оригінальне нововведення продовжить життя оптичного прицілу, які так недовговічні при використанні на пружинно-поршневої пневматики «магнум» класу.
  • Всі металеві деталі гвинтівки мають спеціальне хімічне покриття: на ньому не видно дрібних подряпин, воно не стирається і захищає зброю від вологи.
  • Стальной казенник затвора представляет собой срез ствола, куда и вкладывается пуля. При закрытии казенник прижимается к уплотнению перепуска. Под казенником лунка, если пулька из пальцев туда случайно упала, то Вы спокойно можете достать ее и зарядить на место. Ударно-спусковой механизм расположен в задней части ствольной коробки, а его конструкция с боковым зацепом поршня представляет традиционную для изделий компании «Hatsan» компоновку. Затвор, как таковой, являет собой продолжение ствола винтовки. В крайнем переднем положении он открывает доступ к казенной части для зарядки. В крайньому задньому - фіксується спеціальним упором і притискається до торця компресора.
  • Задник ударно-спускового механізму виготовлений з особливо міцної композитної пластмаси. Його конструкція передбачає наявність невеликого важеля запобіжника, що зручно розташований на тильній стороні. Добре помітна червона мітка на важелі покаже стрілку стан запобіжника. Пневматична гвинтівка Hatsan Torpedo 150TH оснащується двома видами запобіжників - автоматичним і ручним неавтоматичних. Автоматичний запобіжник повністю виключає постріл при відкритому затворі, він намертво блокує ударно-спусковий механізм при зведеному важелі. А положення ручного запобіжника вибирає сам стрілець. Тяга зведення і важіль виготовлені з високоякісної сталі. Для запобігання відділення важеля від ствола під час пострілу, він фіксується на надульнике за допомогою кнопки-фіксатора.
  • Загальна довжина/довжина ствола 1210/430 мм
  • Вага 4,1 кг
  • Hatsan 150TH Torpedo оснащена умовно-нерухомим стовбуром і подствольной системою взведення з болтовим механізмом заряджання

Характеристики

Джерело енергії
Загальна довжина
  • 117
Довжина дула
  • 43 мм
Початкова швидкість кулі
Тип кріплення оптики
  • База 11 мм (Ластівчин хвіст)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!