Арбалет TDR 2012 M

Арбалет TDR 2012 M

Продавець:Well Store

4.8/5  ( 24 оцінок )

3 448

Немає в наявності

9

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Арбалет TDR 2012 M підходить для стрільби майже що завгодно. Хочете, можете стріляти кульками, а хочете і спеціальними дротиками. Все це є в комплекті, разом зі спеціальною, зручною сумкою для перенесення. Арбалет оснащений прикладом і знімними сталевими рекурсивними плечима.

Напрямна, плечі і колодка арбалета виготовлені з високоякісної сталі. Колодка — це деталь, яка з'єднує плечі з ложем арбалета. Її наявність дозволяє легко розбирати і транспортувати арбалет, мати одне ложе і кілька змінних плечей, різної сили натягу до нього. Що таке «рекурсивні» плечі? Це плечі, кінці яких ненатянутом стані вигнуті вперед. Подібна форма забезпечує більшу швидкість арбалетному болту і ефективність усієї конструкції.

Арбалет не можна назвати зовсім вже легким. Все це наслідок потужної рами і красивого дерев'яного приклада анатомічної форми. Для зручності заряджання 19 кг арбалета, ця модель оснащується спеціальним стременем, за допомогою якого арбалет легко утримується ногою.

Арбалет укомплектований відкритим прицілом і автоматичним запобіжником, який встановлюється відразу після натягу тятиви. Точності сприяє чималу вагу арбалета і приклад анатомічної форми. На арбалет передбачається встановлення різних оптичних приладів (оптичних, приціл або нічний приціли).

Стильний сучасний дизайн, передова конструкція, все це спрощує обслуговування і безпосередньо впливає на якість стрільби. Підводячи підсумок можна сказати, що Арбалет TDR 2012 M – це міцна, надійна, невибаглива і довговічна конструкція яка дасть можливість відчути себе стрільцем і мисливцем. Арбалет ідеальний для розважальної стрільби і комплектації тирів.

Характеристики

Довжина тятиви, см
  • 60
Довжина корпусу арбалета
  • 66 см
Сила натягу, кг
Довжина ложа, см
  • 53
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами