Оптичний приціл Discovery VT-1 3-9х40 AO (VT-1 3-9X40 AO)

1 відгук

Код:  251231706

База кріплення
Мінімальна кратність, х
  • 3
Максимальна кратність, х
  • 9

Оптичний приціл Discovery VT-1 3-9х40 AO (VT-1 3-9X40 AO)

1 відгук

Код:  251231706

Продавець:Well Store

4.8/5  ( 24 оцінок )

3 296

Немає в наявності

14

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

VT-1 3-9х40 AO – Discovery – приціл, що володіє чудовим набором якостей і характеристик.

Він призначений для застосування з вогнепальною зброєю калібром аж до .223 rem/ 5.56 NATO/5.45, а також пневматикою CO2 і РСР.

Приціл має змінний наближення від 3х до 9х. Налаштування наближення здійснюється кільцем на окулярі. Також на окулярі знаходиться кільце диоптрической налаштування.

Відстройка паралаксу здійснюється настроювальним кільцем на об'єктиві.

Діаметр вхідної лінзи дорівнює 40 мм, що забезпечує прицілу хорошу світлосилу, а також вихідний зіницю діаметром 13.3 – 4.45 мм (в залежності від збільшення). Останній показник забезпечує очам стрілка високий комфорт і низьку стомлюваність навіть при тривалому спостереженні і прицілюванні, як вдень, так і у поразка яких уже наближається сутінках.

Прицільна сітка типу Mil Dot знаходиться у другій фокальній площині, а значить, товщина ліній прицільної сітки залишається незмінною при зміні наближення видимого зображення. Таке рішення значно полегшує прицілювання по дрібним і віддаленим цілям, чим забезпечує підвищення точності стрільби. Так само такий принцип пристрою спрощує приціл і робить його більш надійним.

Природно, деяку складність для стрілка може представляти той факт, що ділення прицільної стеки не масштабуються разом із збільшенням-зменшенням видимого зображення. Стрілку самому знадобиться запам'ятати ціну поділки сітки для різних показників наближення (або скласти таблицю).

В принципі, приціли з прицільною сіткою у другій фокальній площині, завдяки своїй простоті і надійності, досі — найпоширеніші у світі. Мало того, саме з такими прицілами стрілки різних країн світу проохотились і провоювали майже весь двадцяте століття (включаючи світові війни). Мабуть, це найкращий доказ їхньої практичної функціональності.

Механізм внесення поправок представлений двома барабанчиками з ціною поділу в 1/4 MOA. Запас поправок по висоті і горизонту становить 70 MOA. Барабанчики виконані обнуляемыми, так що ви легко можете присвоїти нульову позначку початковій точці внесення поправок. При цьому ви можете не турбуватися, що ваші налаштування зіб'ються, так як барабанчики надійно закриваються кришками на різьбових з'єднаннях (і це, мабуть, самий надійний спосіб).

Труба прицілу виготовлена з міцного алюмінієвого сплаву, вона герметична і наповнена інертним газом, що запобігає запотівання оптики.

Достатньо взяти VT-1 3-9х40 AO – Discovery в руки і стає очевидним високу якість його виготовлення. А якщо ви на цьому не зупинитеся і почнете користуватися цим прицілом, ви дуже швидко переконаєтеся наскільки він зручний, ергономічний, скільки можливостей він вам надає. Через цей приціл просто приємно цілитися. І це, мабуть, найкраще підтвердження того факту, що своїх грошей він безперечно варто.

Крім прицілу в комплект поставки входять захисні кришки-фліпи, серветка для протирання оптики, а також окремі монтажні кільця під кріплення типу «ластівчин хвіст».

Характеристики

Тип прицілу
База кріплення
Діаметр труби прицілу
  • 25.4 мм
Мінімальна кратність, х
  • 3
Кріплення в комплекті
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Виталий Лупачёв
    Відгук від покупця. Продавець: Well Store

    Отправили новый! Спасибо!

    Недоліки:
    Жду!