Оптичний приціл Discovery VT-Z 4-16х44 SF (VT-Z 4-16X44 SF)

База кріплення
Мінімальна кратність, х
  • 4
Максимальна кратність, х
  • 16

Оптичний приціл Discovery VT-Z 4-16х44 SF (VT-Z 4-16X44 SF)

Продавець:Well Store

4.8/5  ( 24 оцінок )

4 680

Немає в наявності

8

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оптичний приціл VT-Z 4-16х44 SF – Discovery володіє змінним збільшенням від 4 до 16 разів. Регулювання здійснюється кільцем на окулярі. Відстройка паралаксу здійснюється колесом на лівій стороні прицілу (що і зазначено у маркуванні абревіатурою SF (Side Focus)).

Прицільна сітка типу HKW SFP MIL знаходиться у другій фокальній площині, а значить, її товщина залишається незмінною при різних показниках наближення зображення мети. В принципі, таке рішення має як свої переваги, так і недоліки. З одного боку, така прицільна сітка набагато зручніше при стрільбі по дрібним і сильно віддаленим цілям, так і сам приціл виходить простіше і надійніше. Іншого боку вам знадобиться запам'ятати ціну поділки сітки при різних наближень (або скласти таблицю і звірятися з нею). Слід сказати, що прицільні сітки, розташовані у другій фокальній площині досі залишаються найпоширенішими у світі. З оптичними прицілами даної конструкції люди воювали і полювали майже весь двадцяте століття (включаючи обидві світові війни), чи це не доказ практичності такого рішення?

Механізм внесення поправок представлений парою барабанчиков з ціною поправки 1/4 MOA. Запас поправок по висоті і горизонту становить 30 MOA. Барабанчики тактичні, а значить, ви зможете вносити поправки прямо "в полі". При цьому, щоб встановлені поправки не збивалися при транспортуванні, барабанчики виконані фіксованими. Початкову точку введення поправок можна зафіксувати на нульовій позначці за вашим бажанням, тобто — барабанчики обнуляемые (калібруемие).

Співвідношення діаметра вхідної лінзи і збільшення дає діаметр вихідної зіниці в 11-2.74 мм, що забезпечує комфортне, не обтяжлива для ока спостереження через приціл навіть протягом досить тривалого часу.

Завдяки тому, що міцний (цельнофрезерованный) корпус прицілу VT-Z 4-16х44 SF виготовлений з авіаційного алюмінію, вага досить великого оптичного пристрою не перевищує 625 грам.

Вхідні в комплект роздільні установчі кільця під «ластівчин хвіст» підвищують загальну гнучкість і варіативність кріплення прицілу на зброю.

VT-Z 4-16х44 SF призначений для застосування з гвинтівки під патрон .22LR, а також пневматикою СО2 і РСР.

Приціл VT-Z 4-16х44 SF – Discovery можна охарактеризувати, як вкрай сучасне, продумане оптичне прицільне пристрій, що надає своєму власнику багатий спектр налаштувань і можливостей. Якість виконання всіх вузлів, деталей і всього виробу в цілому традиційно висока (Discovery дійсно славиться цим). Цей оптичний приціл виразно коштує своїх грошей. Якщо ви його купите, то переконаєтеся в цьому в найкоротші терміни.

У комплект поставки крім прицілу входять вже згадані установчі кільця, а також захисні кришки-фліпи, серветка для протирання оптики та ілюстрована інструкція англійською мовою.

Характеристики

База кріплення
Тип прицілу
Діаметр труби прицілу
  • 25.4 мм
Підсвітка прицільної марки
Мінімальна кратність, х
  • 4
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами