Приціл оптичний Discovery VT-R 3-9X40

1 відгук

Код:  251231931

Мінімальна кратність, х
  • 3
Максимальна кратність, х
  • 9

Приціл оптичний Discovery VT-R 3-9X40

1 відгук

Код:  251231931

Продавець:Well Store

5/5  ( 21 оцінок )

1 927

Немає в наявності

14

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Торгова марка Discovery Optics заснована в 2014 році. Незважаючи на поки ще коротку історію, вона вже є володарем великої кількості патентів, у тому числі і на способи виготовлення ударостійких і водостійких прицілів з підвищеною чіткістю зображення. Виробник використовує найсучасніші технології виробництва оптики, завдяки чому приціли від Discovery Optics володіють кращими показниками значень середнього допустимого відхилення, ніж у аналогічних прицілів інших брендів. Це забезпечує прицелам Discovery дані, що дозволяють вести стрільбу на далекі дистанції.

Незважаючи на те, що Discovery Optics позиціонує серію VT-R як бюджетну, якість зображення, яку дають ці приціли, знаходиться на дуже гідному рівні. Приціл VT-R 3-9X40 володіє оптичним збільшенням, 3-9x, прицільної сіткою Mildot, а також можливістю налаштування паралакса.

Приціл забезпечений барабанчиками для введення поправок, прихованими під кришками на різьбі. Функція обнулення передбачена. Є затискні болти під хрестову викрутку. Ціна поправки (1 кліка) — 1/4 МОА. Діапазон регулювань по висоті — 60 МОА, по горизонту – 60 МОА.

Лінзи покриті методом Fully Multi-green Coated Optics і захищені від запотівання. Кришки об'єктива й окуляра з'єднані між собою гумкою і не мають кріплення до корпусу прицілу. Discovery VT-R 3-9X40 має функцію діоптрійної налаштування і зручний для людей з різними показниками зору.

Корпус прицілу герметичний і заповнений азотом (що запобігає запотіванню) захищений від вологи і ударів.

Характеристики

Тип прицілу
Діаметр труби прицілу
  • 25.4 мм
Мінімальна кратність, х
  • 3
Кріплення в комплекті
Максимальна кратність, х
  • 9
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Виктория Руденко
    Відгук від покупця. Продавець: Well Store

    Очень хороший магазин, заказывала оптику , связались сразу для подтверждения заказа , отправили в тот жэ день , пришло все целое , все довольны . Будем заказывать ещё )

    Переваги:
    Надёжный продавец
    Недоліки:
    Нет таких