Приціл коліматорний Bassell (JH-600)

Мінімальна кратність, х
  • 1
Максимальна кратність, х
  • 1

Приціл коліматорний Bassell (JH-600)

Продавець:Well Store

4.8/5  ( 24 оцінок )

3 432

Немає в наявності

4

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

JH-600 — Bassell – надійний і компактний відкритий коліматор для ведення прицільної стрільби в умовах природної освітленості в денний час, або в сутінках. Цікава особливість цього прицілу-коліматора – автоматичне вмикання-вимикання прицільної марки. А також регулювання її яскравості, що залежить від рівня освітлення.

Коліматор JH-600 Bassell забезпечений спеціальною захисною кришкою: вона не тільки ізолює приціл від небажаних зовнішніх впливів, але і виконує функцію включення або відключення прицільної мітки. Працює це так: в корпус прицілу вбудований светодетектор, який при надіванні світлонепроникної кришки вимикає пристрій. Крім того, светодетектор відповідає за налаштування під рівень освітленості і точно також автоматично регулює яскравість точки, змінюється в залежності від цього. Щоб кришка не загубилася, на ній є отвір для страхувального шнура.

Живиться коліматорний приціл JH-600 Bassell від батарейки CR2032, а вбудований светодатчик дозволяє використовувати її заряд досить економно. Пристрілювальні установки прицілу коліматора виробляються за допомогою гвинтів з прямим шліцом, розташованих на корпусі прицілу. Обертаються гвинти з добре відчутними клацаннями. На корпусі є все необхідне для регулювання по висоті і ширині. Поряд з капелюшками нанесено маркування, які легко дозволяють зрозуміти, що відбувається з точкою при обертанні в ту або іншу сторону: стрілка з буквою «D» – вниз, з буквою «L» – вліво.

Також, для введення поправок по горизонталі і вертикалі в комплекті йде спеціальна викрутка і коліщатко зі шкалами і поділками. Таке пристосування – відмінний помічник на початковий період, коли ви тільки освоювати. Регулювання прицільної марки по висоті або ширині проводиться у відповідності з напрямком обертання, зазначеним на корпусі і коліщаті-пристосування. Для зчитування градуювання використовуються мітки пристосування або помітний край корпусу.

Регулювання по висоті і ширині можна виконувати незалежно один від одного. Діапазон налаштувань дозволяє компенсувати похибки при монтажі і виконувати корекцію балістичної характеристики. На різних дистанціях пристрілки значення регулювання змінюється пропорційно відстані. Коліматорний приціл JH-600 Bassell сумісний з системою рейкового інтерфейсу стандарту Вівера (Weaver rail).

Коллиматорный прицел JH-600 Bassell – это модель, отличающаяся высоким качеством сборки. JH-600 Bassell – коллиматор, в котором нет ничего лишнего, являющийся сочетанием компактности, легкости и надежности, который станет функциональным и удобным дополнением для вашего оружия. После установки такое дополнение становится одним целым с оружием, к которому, как и ко всему хорошему, быстро привыкаешь.

Преимущества коллиматорного прицела JH-600 Bassell

  • Влагозащищенность электронных и механических компонентов.
  • Все компоненты, подверженные воздействию механических нагрузок, выполнены из высокопрочных материалов: алюминиевых сплавов и нержавеющей стали с защитным покрытием.
  • Площадь линзы обеспечивает комфортное прицеливание двумя глазами.
  • Небольшая высота установленного коллиматора максимально сближает оси канала ствола и прицельной линии, что положительно сказывается на точности стрельбы.

Спочатку коліматори такого роду, як JH-600 — Bassell розроблялися як приціли для пістолетів і револьверів, але після легкого переоснащення поступово перетворився на повноцінний приціл для карабіна. Також коліматори такого типу нерідко можна побачити на спортивних IPSC заходах, або в інших стрільців – в ролі додаткового пристрою в парних збірках (оптика плюс коліматор).

Характеристики

Тип прицілу
Мінімальна кратність, х
  • 1
Кріплення в комплекті
Максимальна кратність, х
  • 1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами