Лук Jandao 66/32 Black (Лук - 66/32 - Black)

Лук Jandao 66/32 Black (Лук - 66/32 - Black)

Продавець:Well Store

4.8/5  ( 24 оцінок )

4 264

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Прекрасний зразок класичного лука з натуральних матеріалів. Рукоять цього спортивного лука виконана з багатошарових гнутоклеєних елементів виготовлених з якісної і красивої деревини. Таке рішення дозволяє домогтися дуже високих показників міцності та стабільності. Цибуля легко розбирається без інструментів на три частини і зручний в транспортуванні.

Плечі виготовлені з якісного дерева і посилені чорним стеклоламинатом, що забезпечує швидкість стрілі і силу плечах. Якісна дакроновая тятива забезпечує стабільний і швидкий постріл. Для спорту Лук має всі необхідні дюймові кріплення для прицілу, стабілізаторів та плунжера. Все це в поєднанні з приємною ціною робить цибулю ідеальним вибором для початківців стрільців. Модель має в розмаху 66 дюймів і силу в 32 фунти (167 см 14кг) і підходить навіть для досить високих стрільців. При необхідності, окремо можуть бути докуплены плечі з іншими характеристиками.

Подібний цибулю проявить себе з найкращої сторони і при розважальних стрільбах. Модель виключно витривала, виготовлена з якісних матеріалів і володіє цілком серйозними характеристиками, які можуть проявити себе при аматорської стрільби і обладнанні розважальних тирів.

У підсумку виходить виключно приємна і універсальна модель лука придатного як для початківців спортсменів і любителів лучного спорту, так і для обладнання тирів. Взявши цей лук у руки, ви можете відчути себе професійним стрільцем і захоплююче провести час, або навіть почати спортивну кар'єру. Однак ця модель більше орієнтована на любительську стрілянину, рукоять має яскраво виражену горизонтальну поверхню і допускає можливість стрільби без полички (для цього достатньо обклеїти поверхню і боковину хутром, повстю, або м'яким фетром), для чого знадобляться стріли з натуральним пір'ям. Прекрасний цибулю для спорту і відпочинку, для цільової стрільби або инстинктива.

Характеристики

Сила натягу, кг
Матеріал плечей
  • Дерево
  • Фіберглас
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами