Кишеньковий ніж Grand Way 180206-5

Код:  253567511
Довжина клинка, мм
  • 95
Матеріал клинка

Кишеньковий ніж Grand Way 180206-5

Код:  253567511

Немає в наявності

302

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Grand Way180206-5 – складник-фліппер з агресивним молодіжним дизайном.

Перше, що кинеться вам в очі при погляді на цей ніж – його зубасто-черепастая розфарбування обкладинок альбомів в стилі heavy metal груп. Якщо при погляді на цей ніж десь на задвірках вашої свідомості почувся гуркіт мотоциклетних моторів, супроводжуваний лютими запилами Megadeth або Manowar, то значить, ви розумієте цей ніж.

Якщо ж повернутися до сухої констатації фактів, то перед нами складник-фліппер із замком типу liner lock і зухвалим, вибуховим асистом, який так добре підходить до оформлення цієї моделі. Клинок вискакує з рукояті так жваво, і з таким завзятим клацанням, що це дія хочеться повторювати знову і знову.

Ніж зручно лежить в руці. Рукоять має ергономічні вибірки під пальці, плавець клинка працює надійним упором, а завершує картину зворотний скіс обуха з надійною насічкою під великий палець. Так щоб не втримати цей ніж під час роботи треба просто не мати рук!

Клинок при цілком пристойної довжини 95 мм має товщину в добротних 3 мм. Форма клинка – drop point. Увігнуті Спуски від верхньої третини. 420-я нержавіюча сталь, доповнена покриттям Aquaprint робить корозійну стійкість клинка фактично абсолютною.

Хоч головне в ньому і не це, Grand Way180206-5 – цілком гідний бюджетний EDC-різак.

Слід зазначити, що для своїх габаритів ніж дивно легкий – всього 117 грам. Якщо посадити його на кишеню за допомогою розташованої на рукояті кліпси, швидше за все, з часом ви про нього забудете, адже ця вага при такому способі носіння фактично не відчувається.

А ось що точно ніколи не покине нашої пам'яті, так це дух heavy metal, яким ця модель присвячена цілком і неподільно!

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 32
Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 95
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».