Кишеньковий ніж Grand Way 180165

Код:  253567531
Довжина клинка, мм
  • 100
Матеріал клинка

Кишеньковий ніж Grand Way 180165

Код:  253567531

Немає в наявності

269

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель 180165 – недорогий, легкий балисонг від Grand Way.

Балисонги або, як їх ще називають, «метелики» — ножі філіппінського походження, досі вкрай популярні на своїй батьківщині.

Всього іншого світу їх відкрили, як звичайно, американці. Солдати, що поверталися після війни на Тихому Океані, у безлічі везли з собою ці ножі в якості сувенірів. Заповзятливі американські ножеделы швидко оцінили простоту і зручність конструкції балисонгов і фактично відразу налагодили їх масове виробництво. Далі були успіх на ринку, кінематографічна популярність, винахід флиппинга (філіппінці відкривають балисонг двома руками).

Зараз балисонги широко відомі по всьому світу. Друге дихання їх популярності подарували комп'ютерні ігри, такі, як CS:GO.

Балисонг 180165, це легкий, компактний, дуже сучасно виглядає ніж. Його дизайн можна назвати тактичним. Стильне чорне покриття надає ножу особливий мілітарі-шик.

Ніж виготовлений із сталі марки 420 – вкрай стійкою до корозії і ударних навантажень. Завдяки в'язкості, клинок з цієї сталі досить легко ув'язнити до значної гостроти.

Балисонг 180165 підійде, як EDC ножа, так і як снаряд для флиппинга.

Примітка: Для занять флиппингом ніж повинен пройти попередню підготовку. Подробиці шукайте в статтях і відео по темі.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 18
Товщина клинка, мм
  • 2.8
Довжина клинка, мм
  • 100
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».