Кишеньковий ніж Grand Way 25574

Код:  253569491
Довжина клинка, мм
  • 80
Матеріал клинка

Кишеньковий ніж Grand Way 25574

Код:  253569491

Немає в наявності

504

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Перше, що кидається в очі при погляді на ніж 25574 – це його увігнуте лезо, часто поетично зване hawkbill або «яструбиний дзьоб». Лезо такого типу відмінно підходить для розрізання мотузок і тканини, і традиційно застосовувалось у різних моряцьких ножах. Але найбільшу популярність серед ножів з подібними клинками придбав східноазіатський ніж – керамбит.

За малайским легендами, джерелом натхнення для творців цього ножа послужили кігті тигра. Тому, і ніж моделі 25574 умовно відносять до категорії керамбитов. Але на відміну від традиційних малайських ножів 25574 – цілком сучасний і прогресивний інструмент.

По-перше — 25574 є складним, а значить куди більш компактним і зручним для сучасного користувача. По суті це – фліппер з замком liner lock і додатковим отвором (thumbhole) як альтернативним варіантом відкриття клинка.

По-друге — сталь марки 420, з якої виготовлений клинок, це нержавіючий та легкий у заточенні і обслуговуванні матеріал, прекрасно підходить для виготовлення клинка недорогого, але функціонального і витривалого ножа.

В-третіх – рукоять ножа складається з двох легких і міцних алюмінієвих лайнерів, покритих декоративними накладками з композиту. Вона має досить ергономічні виїмки під пальці, які роблять утримання ножа як прямим, так і зворотним хватом, справою вкрай зручним і навіть приємним. Традиційне для керамбитов велике кільце на наверші рукояті тільки розширює зручність і діапазон захоплень ножа. А, при бажанні, може служити і місцем кріплення темляка.

Мається на рукояті і зручна кліпса, що дозволяє надійно закріпити ножа на ремені, підсумці або кишені.

В цілому, модель 25574 являє собою ефективне поєднання традиційного, перевіреного віками дизайну клинка з самими сучасними і практичними технічними рішеннями. Що перетворює легендарний малайська ніж в зручну конструкцію, придатну до повсякденного носіння і використання людиною двадцять першого століття.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 40
Товщина клинка, мм
  • 2.8
Довжина клинка, мм
  • 80
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».