Револьвер під патрон Флобера Alfa 441 Classic (4.0", 4.0 мм), нікель-дерево

Револьвер під патрон Флобера Alfa 441 Classic (4.0", 4.0 мм), нікель-дерево

Продавець:ua-club

4.3/5  ( 87 оцінок )

9 102

Немає в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Практичний, зручний і головне надійний револьвер під патрон Флобера Alfa 441 Classic чеського виробництва. Корпус даного револьвера виконаний з якісного металевого сплаву. З накладками мають індивідуальну поверхню і в залежності від моделі виконані з пластика і натурального обробленого дерева. Не залежно від матеріалу накладок, рукоятка добре сидить в руці і гарантує правильне його застосування. Завдяки використанню надійного сплаву корпусу, забезпечується чудова ударостійкість.

Барабан і супутній ударно-спусковий механізм виконаний з зносостійкої сталі, яка забезпечить користувачеві тривалий термін використання навіть при інтенсивних навантаженнях кожен день. Ударно-спусковий механізм приводиться в дію декількома способами, перший – попереднім взводом курка, а другий – стандартним взводом. Якісний механізм спуску гарантує користувачеві велику кількість пострілів більше 5000.

Револьвер Alfa 441 виготовлений виключно для розважальних і спортивних цілей, також великою перевагою можна назвати і хорошу сумісність з боєприпасами як з чеськими, так і німецькими. Прицільними пристосуваннями для цього револьвера виступають прицільна планка і мушка.

Револьвер Alfa 441 (4.0 мм), згідно з чинним законодавством України, не є вогнепальною та пневматичною зброєю і може вільно продаватися особам старше 18 років, без додаткових дозвільних документів.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами