Кобура ATA Gear Fantom Ver. 3 RH Форт 9 ц:чорний (348.00.26)

Кобура ATA Gear Fantom Ver. 3 RH Форт 9 ц:чорний (348.00.26)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 240 оцінок )

1 147

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Для справжнього професіонала і зброю, і кобура означають практично одне ціле. Крім того, ефективність використання зброї в більшій мірі залежить від якості кобури.

Для кожної задачі існує спеціальний тип кобури. Кобури ATA Gear виготовлені з кайдекса - міцного термопластичного екструдованого матеріалу, який витримує навантаження будь-якого рівня, володіють високим рівнем удароміцності, легко чистяться і стійкі до деформації.

 

Внутрибрючые кобури серії Fantom являють собою ідеальний варіант для прихованого носіння зброї. Конструкція кобури дозволяє розміщувати її за брючним ременем, при цьому не викликаючи дискомфорт під час носіння.

Дизайн кобури дозволяє її використовувати навіть в теплу пору року, коли легка літня одяг не дозволить ідентифікувати наявність зброї під нею. Завдяки використанню якісних матеріалів і ергономічній формі кобура займає дуже мало місця і дозволяє розмістити її по всій окружності талії власника.

Кобура Fantom не призначена для спортивних цілей або проведення змагань з МКПС/IPSC, а є продуктом для застосування короткоствольної зброї в різних умовах.

 

Характеристики

Спосіб носіння
Сумісність
  • Форт-9Р
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами